Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradni natječaj Hrvatskog telekoma pod nazivom „Doživi više” na internetskoj stranici www.dozivivise.hr traje od 24. travnja 2017. do 21. svibnja 2017. u 23:59.

Ukupan nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
8 x 2 osobe, Putovanje u Dubai i Abu Dhabi 10.6. – 13.6.2017. ukupne vrijednosti od 10.740,kn
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi: Ukupno 171.840,00 kuna
U nagradnom natječaju bit će 8 dobitnika nagrade koji će svaki moći povesti 1 osobu kao pratnju na nagradno putovanje

HT nagradna igra – kako sudjelovati?

Pravo sudjelovanja u uatječaju imaju sve osobe koje spadaju u dobni rang Tarife za mlade, od 18 do 32 godine s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj. Kako bi sudjelovao/la korisnik/ca mora snimiti vlastiti video, napraviti gif ili fotografiju kojim nam pokazuje svoje posebno iskustvo gdje pokazuje kako je doživio više. Iskustva koja pokazuje u prijavi odnose se na doživljaje, hobije ili neobične zanimacije kojem se korisnici bave ili koje su imali prilike iskusiti. Prijave će se vrednovati prema kreativnosti.Korisnici mogu prijaviti (učitati) fotografiju, GIF ili video

Odabir dobitnika održat će se u prostorijama priređivača 22.5.2017. godine. Imena Dobitnika nagrada bit će objavljena na internetskoj stranici www.dozivivise.hr na dan 23.5.2017. te će popis dobitnika biti objavljen i na Facebook stranici Priređivača https://www.facebook.com/HrvatskiTelekom/ . Dobitnici će biti obaviješteni o nagradi 23.5.2017. putem e-mail adrese i telefonskog broja koje su ostavili u prijavi za natječaj.

Za sudjelovanje i detalje posjetite www.dozivivise.hrNajnovije nagradne igre

Oglasi