NaslovnicaBesplatne nagradne igreHZZO: Natječaj za priče bivših pušača i onih koji nikad nisu pušili

HZZO: Natječaj za priče bivših pušača i onih koji nikad nisu pušili

hzzo-natjecaj-nepusenjePušenje predstavlja težak teret za zdravstveni sustav koji se mjeri financijskim i ljudskim žrtvama.

Prestanak pušenja sigurno je najbolja stvar koju svaki pušač može učiniti za svoje zdravlje i zdravlje najbliže okoline. Osim toga, pušenje povećava troškove a prestanak pušenja direktno smanjuje troškove zdrastvene zaštite pa zato HZZO već drugu godinu za redom dodjeljuje nagrade BIVŠIM pušaćima i onima koji nikada nisu niti počeli pušiti.

Nagradni natječaj povodom 31.svibnja Svjetskog dana nepušenja zamišljen je tako da se svaki natjecatelj može kandidirati za fond nagrada s vlastitom pričom o prestanku pušenja, odnosno pričom o tome zašto nikada nije niti počeo pušiti.

Nagrade
Najzanimljivije priče biti će nagrađene s dopunskim zdrastvenim osiguranjem u trajanju od jedne godine ( ukupno će biti dodijeljeno 50 dopunskih zdrastvenih osiguranja) a ocjenjivati će se duhovitost, iskrenost, motivirajući čimbenici, potresnost, i, naravno, opći dojam (detaljni opis nagradnog natječaja u PDF-u na ovom linku). Svaki BIVŠI može ući u nagradni natječaj samo s jednom pričom a organizator garantira tajnost osobnih podataka ( objavljuje se samo dob, spol i inicijali).

Nagradni natječaj traje od 31.svibnja 2012.do 10.lipnja.2012.

Prijavite se na ovoj stranici

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE