Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Ikea nagradna igra “Happy Days” traje od 4. veljače 2019. do 3. ožujka 2019. godine

Nagradni fond u nagradnoj igri sastoji se od slijedećih nagrada:
Glavna nagrada u iznosu od 25.000,00 kuna na IKEA poklon kartici, koja nije zamjenjiva za novac
4 tjedne nagrade u iznosu od 5.000,00 kuna na IKEA poklon kartici, koja nije zamjenjiva za novac

Za sudjelovanje u Nagradnoj igri potrebno je u periodu od 4. veljače 2019. do 3. ožujka 2019. godine kupiti bilo koji proizvod bilo koje vrijednosti na prodajnom mjestu Priređivača u Republici Hrvatskoj te se prijaviti za sudjelovanje sukladno pravilima. Kupnja proizvoda Priređivača i prijava za Nagradnu igru mogu se izvršiti jedino u okviru radnog vremena prodajnog mjesta Priređivača i to u periodu od 4. veljače 2019. do 3. ožujka 2019. godine.

Prijave za Nagradnu igru izvršavaju se na prodajnim mjestima nakon primitka računa za kupljeni proizvod popunjavanjem prijavnog obrasca sa sljedećim osobnim podacima: ime i prezime, ulica i mjesto stanovanja, broj računa, e-mail adresa, broj telefona i IKEA Family broj.

Svaki Sudionik ima pravo sudjelovati u Nagradnoj igri neograničen broj puta temeljem iste IKEA Family kartice, ali jedan račun se može iskoristiti za samo jednu prijavu.

Pravo sudjelovanja nemaju osobe koje kupovinu proizvoda ostvare putem online prodaje na web stranicama Priređivača, radnici Priređivača te članovi njihovih užih obitelji.

Dobitnici Nagradne igre bit će određeni izvlačenjem (dalje u tekstu: „Dobitnik“ ili zajednički „Dobitnici“). Izvlačenje sretnih Dobitnika nagrada održati će se na prodajnom mjestu Priređivača nasumičnim odabirom između valjano zaprimljenih prijava u sljedećim terminima:
– Tjedna nagrada br. 1 dana 11. veljače 2019. g. u 17:00 sati;
– Tjedna nagrada br. 2 dana 18. veljače 2019. g. u 17:00 sati; – Tjedna nagrada br. 3 dana 25. veljače 2019. g. u 17:00 sati; – Tjedna nagrada br. 4 dana 4. ožujka 2019. g. u 17:00 sati; – Glavna nagrada dana 4. ožujka 2019. g. u 17:00 sati;

Imena Dobitnika Tjednih nagrada objavljivati će se periodično po završetku svakog kruga sukladno ovim Pravilima na Internet stranici Priređivača https://www.ikea.com/hr/hr/ najkasnije 8 (osam) dana od završetka kruga, odnosno Nagradne igre, a Dobitnik Glavne nagrade biti će objavljen zajedno s Dobitnikom Tjedne nagrade br. 4

Dobitnike će kontaktirati Priređivač pisanim putem na e-mail adrese ili brojeve telefona koje su Dobitnici dali prilikom prijave za Nagradnu igru najkasnije u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja Dobitnika radi pružanja svih informacija vezanih za preuzimanje nagrade. Nagradu će biti moguće preuzeti u roku od 30 (trideset) dana od dana primitka obavijesti na prodajnom mjestu Priređivača uz predočenje računa na temelju kojega je prijava izvršena, valjane osobne iskaznice ili druge identifikacijske isprave te IKEA Family kartice.

Detaljna pravila IKEA nagradne igre u PDF formatu možete pronaći OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi