NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineIKEA nagradna igra 2021: MAGIC DAYS

IKEA nagradna igra 2021: MAGIC DAYS

Trajanje:

IKEA nagradna igra traje od 6.12.2021 do 6.1.2022.

Nagrade:

 • 1 x IKEA poklon kartica vrijednosti 20.000 kn
 • 1 x Designer Outlet Croatia poklon kartica vrijednosti 5.000 kn
 • 1 x Designer Outlet Croatia poklon kartica vrijednosti 2.500 kn
 • 1 x Designer Outlet Croatia poklon kartica vrijednosti 2.500 kn

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe u Republici Hrvatskoj.

Pravo sudjelovanja imaju radnici priređivača te članovi njihovih užih obitelji uz uvjet da se u kupovini ne koristi zaposlenički popust i u slučaju osvajanja nagrade iznos na vrijednosnoj kartici ne može biti umanjen za zaposlenički popust.
Zaposlenici tvrtke ROS Croatia management d.o.o. i zaposlenici svih trgovina na prodajnom mjestu partnera nagradne igre nemaju pravo sudjelovanja.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

U razdoblju od 6. prosinca 2021. godine do 6. siječnja 2022. godine:

 1. Obavi kupovinu u robnoj kući IKEA ili IKEA internetskoj trgovini u minimalnom iznosu od 100 kn za IKEA Family članove ili obnovi svoju garderobu u Designer Outlet Croatia
 2. Račun plate u minimalnom iznosu od 100 kn te koriste svoju IKEA Family karticu za kupovinu i IKEA prodajnim mjestima
 3. Prijavite se za sudjelovanje u nagradnoj igri na IKEA.hr on line popunjavanjem prijavnog obrasca sa
  sljedećim podacima: broj računa i broj IKEA Family kartice

Napomene:

 • Svaki sudionik ima pravo sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta, ali jedan račun se može iskoristiti za samo jednu prijavu
 • Moguće je osvojiti samo jednu nagradu
 • Ako je prilikom jedne kupnje kupljeno više proizvoda priređivača, račun na kojem je iskazana kupnja više proizvoda, može se u svrhu sudjelovanja u ovoj nagradnoj igri iskoristiti samo jednom, i to samo od strane osobe na koju glasi IKEA Family kartica.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održati će se na prodajnom mjestu priređivača nasumičnim odabirom između valjano zaprimljenih prijava dana 10.01.2022. godine u 12:00 sati.

Imena dobitnika nagrada biti će objavljeno na internet stranici priređivača https://www.ikea.com najkasnije 8 dana od završetka nagradne igre.

Preuzimanje nagrada

Priređivač ili partner će konktaktirati dobitnike pisanim putem na e-mail adrese ili brojeve telefona koje su dobitnici dali prilikom prijave za Nagradnu, ili kroz IKEA Family klub, igru najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika radi pružanja svih informacija vezanih za preuzimanje nagrade.

Nagradu će biti moguće preuzeti u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti na prodajnom mjestu IKEA ili partnera uz predočenje računa na temelju kojega je prijava izvršena, valjane osobne iskaznice ili druge identifikacijske isprave. Osoba koja prilikom preuzimanja nagrade neće pružiti na uvid ispravan, valjan i originalan račun, valjanu osobnu iskaznicu ili drugu identifikacijsku ispravu smatrat će se da ne ispunjava uvjete potrebne za sudjelovanje u nagradnoj igri te mu nagrada neće biti uručena.

Ako dobitnik nagrade ne podignu u roku, priređivač će ga ponovno u roku od 8 dana od isteka roka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji neće biti kraći od 8 niti duži od 15
dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na
nagradu.

Pravila

IKEA nagradna igra traje do 6.1.2021, a za prijavu putem web stranice nakon kupnje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE