Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

ina-nagradna-igra-2015-vrijeme-darivanja-uz-inu

S početkom prosinca svi počinjemo razmišljati o tome čime ćemo koga od dragih ljudi darivati, a mi smo odlučili darivati vas: uključite se u SMS nagradnu igru „Vrijeme darova započnite na Ini“ i osvojite 12 tisuća kuna na INA kartici i druge vrijedne nagrade!

U razdoblju od 1. do 31. prosinca 2015. posjetite bilo koju Ininu benzinsku postaju te natočite gorivo i obavite kupnju u trgovini – ako vaš račun iznosi 150,00 kuna ili više spremni ste za sudjelovanje u nagradnoj igri. Sve što trebate napraviti jest poslati SMS poruku s ključnom riječi INA, brojem računa, svojim imenom, prezimenom i adresom (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60010 te sačuvati račun.

Glavna nagrada je 12 tisuća kuna na INA kartici, a možete osvojiti i nekoliko vrijednih Garmin proizvoda. Osim toga, tijekom prosinca svakog radnog dana dodjeljivat ćemo dnevne nagrade – po jedan sretni dobitnik osvojit će INA karticu s tisuću kuna.

U nagradnoj igri možete sudjelovati svakom novom kupnjom i to neograničeni broj puta, dok jedan broj računa samo jednom ulazi u obzir za osvajanje nagrada te jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje po jedne dnevne nagrade održavat će se svakog radnog dana u 10:00 sati tijekom trajanja nagradne igre, dok će se finalno izvlačenje održati 7. siječnja 2016. godine. Dobitnici će biti obaviješteni SMS porukom te će njihova imena biti objavljena na web stranicama Ine u roku od osam dana od dana izvlačenja.

Najnovije nagradne igre

Oglasi