NaslovnicaIzdvojenoINA nagradna igra 2020: INA nagrade tope minuse

INA nagradna igra 2020: INA nagrade tope minuse

INA nagradna igra traje od 14. prosinca 2020. od 00.01 h do 14. veljače 2021. do 23.59 h. na svim Ininim maloprodajnim mjestima.

Nagradni fond uključuje:
5 ×1 INA A Kartica u vrijednosti 32.000 kn
24 ×1 INA A Kartica u vrijednosti 1.000 kn
40 ×1 Poklon paket INA MAZIVA u vrijednosti 113 kn

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske osim djelatnika Ininih Korporativnih komunikacija i marketinga i Usluge kupcima i maloprodaja, djelatnika tvrtke New Level d.o.o. i djelatnika tvrtke MIT Dizajn studio d.o.o., sa svojom užom obitelji.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi državljani Republike Hrvatske, koji za vrijeme trajanja nagradne igre u periodu od 14. prosinca 2020. do 14. veljače 2021. na bilo kojem maloprodajnom mjestu Priređivača na području Republike Hrvatske ostvare kupovinu goriva, robe široke potrošnje ili nešto od proizvoda Fresh Cornera u vrijednosti od 250 kuna i više.

Za sudjelovanje se po primitku računa potrebno prijaviti na jedan od 2 načina
1. SMS porukom prijaviti ključnu riječ, broj računa, ime i prezime, adresu (ulica, mjesto i poštanski broj), na kratki kod 60010 (cijena SMS-a 2,40 kn s PDV-om).
U SMS poruku potrebno je upisati sljedeće podatke:
Ključnu riječ, broj računa, ime i prezime, adresu (ulica, mjesto i poštanski broj). Ključna riječ je INA.
Primjer: INA, 50-S349-1, Ivan Ivancic, Javorova 5, 10000 Zagreb
ili
2. Ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.ina.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto te broj mobitela).

Broj prijava ispunjavanjem obrasca ograničen je na 3 prijave dnevno po osobi, odnosno 3 prijave dnevno s istim kontakt brojem mobitela.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Svaki sudionik može poslati neograničeni broj prijava s različitim brojevima računa, a jedinstveni broj računa može samo jednom ući u obzir za osvajanje nagrada. Sve neispravno popunjene ili nepotpune prijave automatski se isključuju iz završnog izvlačenja

Izvlačenje tjednih nagrada održavat će se svakog ponedjeljka u 10:00 sati tijekom trajanja nagradne igre. Svaki ponedjeljak izvlačit će se 8 tjednih nagrada. U pojedino tjedno izvlačenje ulaze sve SMS poruke i internet prijave zaprimljene od početka nagradne igre do 23:59 prethodnog dana. Sve ispravne prijave, osim prijave koja je izvučena kao dobitna u tjednom izvlačenju, automatski sudjeluju u sljedećem tjednom izvlačenju. Prijave zaprimljene neradnim danima (subota, nedjelja, državni praznici, blagdani) bit će uključene u izvlačenje.
Svaki ponedjeljak u periodu trajanja nagradne igre izvlačit će se po 3x INA Kartica u vrijednosti 1.000,00 kn, te 5 x poklon paketa INA Maziva i to 21.12., 28.12., 04.01., 11.01., 18.01., 25.01., 01.02., 08.02., dok će se u finalnom izvlačenju darivati sljedeće glavne nagrade –5x INA Kartica u vrijednosti 32.000,00 kn.
Izvlačenje tjednih i finalnih dobitnika vršit će se u prostorijama tvrtke New Level d.o.o.. Izvlačenje će nadzirati tročlana komisija te će o istome voditi zapisnik.

Finalno izvlačenje održat će se 17. veljače 2021. godine uz prisustvo tročlane komisije.
Izvlačenje dobitnika tjednih i glavnih nagrada vršit će se slučajnim odabirom putem atestirane računalne aplikacije u podlozi koje je baza svih ispravnih pristiglih prijava.

Nakon provjere računa dobitnik tjedne nagrade, zaprimit će SMS poruku kao potvrdu o tome da su osvojili nagradu. Dobitnici tjednih i glavnih nagrada bit će objavljeni na web stranicama www.ina.hr, a najkasnije osam dana nakon izvlačenja.

Priređivač će dobitnicima tjednih nagrada dostaviti nagrade na adresu stanovanja navedenu prilikom prijava i to preporučenom poštom. Priređivač će dobitnicima finalnih nagrada iste poslati preporučenom poštom s povratnicom na adresu navedenu u prijavi na nagradnu igru. Potpisivanjem potvrde o preuzimanje nagrade sve obveze Priređivača prema dobitnicima nagrada prestaju u cijelosti.

Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrade potvrditi osobnom iskaznicom ili punomoći. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti nagradu, odnosno ako je dobitnik maloljetan ili bez poslovne sposobnosti ili ograničene poslovne sposobnosti, nagradu može preuzeti zakonski zastupnik uz osobnu iskaznicu i predočenje rodnog lista ili rješenja nadležnog tijela kojim je isti postavljen za skrbnika.

Za prijavu putem web stranice i detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE