NaslovnicaDobitnici nagradne igreINA nagradna igra: Navijaj s Inom i osvajaj nagrade!

INA nagradna igra: Navijaj s Inom i osvajaj nagrade!

Najnovija INA nagradna igra se nalazi na stranici

>>> Nova INA nagradna igra <<<

INA nagradna igra traje od 31.5.2021. od 00:01 h do 11.7.2021. do 23:59 sata.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
2 x keramički roštilj Kamado Joe
10 x set za roštilj u koferu
5 x televizor Samsung Q LED 50″
5 x pametni sat Wiaomi Amazfit Stratos 3
5 x INA A Kartica u vrijednosti od 5000 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi državljani Republike Hrvatske, koji za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu Ine natoče Inina vrhunska goriva, kupe robu široke potrošnje ili svoj omiljen proizvod iz bogate gastro ponude Fresh Cornera u vrijednosti u minimalnoj vrijednosti od 250 kn.

Sačuvajte račun, a prijavu  možete napraviti na dva načina:
1. Slanjem SMS poruke s ključnom riječi “INA”, brojem računa i osobnim podacima (ime i prezime, adresa: ulica, mjesto i poštanski broj) na 60010 (2,40 kn/ SMS).
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
U SMS poruku potrebno je upisati sljedeće podatke:
Ključnu riječ, broj računa, ime i prezime, adresu (ulica, mjesto i poštanski broj). Ključna riječ je INA.
Primjer: INA, 50-S349-1, Ivan Ivancic, Javorova 5, 10000 Zagreb
ili
2. Ispunite online obrazac, u kojem je potrebno upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj te broj mobitela. Broj prijava ispunjavanjem obrasca za svaki pojedini jedinstveni broj računa ograničen je na 1 prijavu dnevno po osobi, odnosno 1 prijavu dnevno s istim kontakt brojem mobitela za svaki pojedini jedinstveni broj računa.

Kupnjom posebno označenih proizvoda marke Ožujsko, Hell, Cedevita, Cocta, Jimmy Fantastic i Lay’s na INA maloprodajnom mjestu ostvarujete +1 dodatnu prijavu!
Moguće je ostvariti samo jednu dodatnu prijavu po jednom računu.
Dodatna prijava odnosi se na proizvode:

U nagradnoj igri možete sudjelovati svakom novom kupnjom i to neograničeni broj puta. Svaki sudionik može poslati neograničeni broj SMS prijava s različitim brojevima računa, a jedinstveni broj računa može samo jednom ući u obzir za osvajanje nagrada.

Izvlačenje nagrada će se održati 14.7.2021. godine uz prisustvo tročlane komisije, a imena dobitnika bit će objavljena na web stranicama INE u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Priređivač će dobitnicima nagrada dostaviti nagrade na adresu stanovanja navedenu prilikom prijave, prijavljenu u SMS poruci ili putem Internet obrasca. Potpisivanjem potvrde o preuzimanje nagrade sve obveze Priređivača prema dobitnicima nagrada prestaju u cijelosti. Ako dobitnik nagrade ne bude na navedenoj adresi Priređivač će ponovo pokušati obaviti dostavu, uz prethodni kontakt s dobitnikom. Ako dobitnik niti u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na istu, a Priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti u Ministarstvo financija.

INA nagradna igra 2021 traje do 11.7.2021, a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE