Oglasi
NaslovnicaDobitnici nagradne igreINA nagradna igra: Vaša vrata u svijet!

INA nagradna igra: Vaša vrata u svijet!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Najnovija INA nagradna igra je na linku www.nagradnaigra.com.hr/tag/ina

INA nagradna igra se odvija na svim Ininim maloprodajnim mjestima u razdoblju od 25.1.2024. od 00.01 h do 28.02.2024. do 23.59 h.

Dobitnici

Svi dobitnici nagradne igre su u PDF- dokumentu na OVOM LINKU

Oglasi

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • Poklon bon za putovanje – Ban Tours d.o.o. u vrijednosti 10.000,00 EUR
 • Tjedne nagrade (ukupno):
  • 5 x Premium Visa Gold nagradna kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 1000,00€
 • Dnevne nagrade (ukupno):
  • 35 X Premium Visa Gold nagradna kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 500 EUR

Nagradne kartice izdavatelja PBZ Carda d.o.o. bit će iskoristive u roku od godine dana od izdavanja.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim djelatnika tvrtke Mit dizajn studio d.o.o., i New Level d.o.o., zaposlenika priređivača koji su izravno uključeni u organizaciju nagradne igre i izvlačenje dobitnika te članova uže obitelji naprijed navedenih osoba (roditelji, bračni/izvanbračni drug, djeca, braća i sestre).

Oglasi

Ostali zaposlenici priređivača zaposlenici ostalih društava INA Grupe, kao i članovi uže obitelji zaposlenika INA Grupe ne mogu biti dobitnici glavne nagrade – Poklon bon za putovanje – Ban Tours d.o.o..

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnoj igri u skladu sa zakonom. Maloljetnici mogu sudjelovati u nagradnoj igri ukoliko imaju izričitu suglasnost roditelja ili skrbnika te mogu biti dobitnici nagrada ukoliko su skrbnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri:

Oglasi
 1. Za vrijeme trajanja nagradne igre u periodu od 25.1.2024. do 28.02.2024. na bilo kojem maloprodajnom mjestu priređivača na području Republike Hrvatske napravite kupnju bilo kojeg artikla ili goriva, uz uvjet da predmetna kupnja mora biti obavljena isključivo Visa debitnim i kreditnim karticama te mora uključivati skeniranje INA Loyalty aplikacije ili kartice čime se registrira prijava za sudjelovanje.
 2. Kako bi sudjelovali u nagradnoj igri, unutar Loyalty aplikacije ili na web stranici www.inaloyalty.hr prihvatite sudjelovanje u nagradnoj igri odnosno prihvatiti pravila nagradne igre te prilikom kupnje trebaju skenirati svoju INA Loyalty aplikaciju ili INA Loyalty plastičnu karticu.

INA aplikaciju preuzmite na Apple App trgovini ili Google Play trgovini

Napomene:

 • Pravila je dovoljno prihvatiti samo jednom čime svaka iduća kupnja ulazi u bubanj za izvlačenje za nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati neograničen broj puta ukoliko je ispunio uvjete i prihvatio sudjelovanje u nagradnoj igri.
 • Ukoliko je kupac napravio kupnje kojima je zadovoljio uvjete nagradne igre, a tek je naknadno prihvatio sudjelovanje u nagradnoj igri, u bubanj za izvlačenje ulaze samo one kupnje koje su napravljene nakon prihvaćanja uvjeta nagradne igre.
 • Jedinstveni broj računa može ući samo jednom u obzir za osvajanje nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada vršit će se slučajnim odabirom putem atestirane računalne aplikacije u podlozi koje je baza svih ispravnih pristiglih prijava.

Izvlačenje dobitnika vršit će se u prostorijama INA d.d., na adresi Avenija Većeslava Holjevca 10, Zagreb, uz prisustvovanje tročlane komisije.

Izvlačenja dobitnika tjednih i dnevnih nagrada održat će se na datume:

 • 2.2..2024.
 • 9.2.2024.
 • 16.2.2024.
 • 23.2.2024.
 • 1.3.2024.

Objava dobitnika

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na INA Loyalty web stranici u roku od osam (8) dana od dana izvlačenja dobitnika.

Obavijest dobitnicima

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o osvojenoj nagradi putem telefona ili emaila na kontakte evidentirane u bazi INA Loyalty programa, a dodatno će se kontaktirati putem push i inbox poruke unutar same aplikacije.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će dobitnicima dnevnih i tjednih nagrada (Premium Visa Gold kartice) nagrade dostaviti vrijednosnom poštom s povratnicom u roku od 30 dana od slanja pisane obavijesti, na adresu prebivališta koju naznači dobitnik putem e-maila.

Ako dobitnik nagradu dobiva poštom i ne bude zatečen na navedenoj adresi, priređivač će ponovo pokušati obaviti dostavu, uz prethodni kontakt s dobitnikom.

Ukoliko dobitnik ne želi dostavu nagrade putem pošte, svoju nagradu može preuzeti i osobno, u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o osvojenoj nagradi, i to na adresi Priređivača- INA, d.d., Avenija V. Holjevca 10, Zagreb.

Ako dobitnik ne preuzme svoju nagradu osobno na adresi Priređivača u navedenom roku, priređivač će ga ponovno u narednom roku od osam dana pozvati da nagradu preuzme u naknadnom roku od 15 dana od dana primitka obavijesti za osobno preuzimanje nagrade.

Ako dobitnik niti u naknadnom roku ne podigne nagradu, odnosno ako ponovljena dostava poštom na adresu ostane bezuspješna, dobitnik gubi pravo na nagradu

Dobitnik je dužan svoj identitet prilikom preuzimanja nagrade potvrditi osobnom iskaznicom ili punomoći.

Pravila i prijava

Za prijavu i sudjelovanje posjetite www.inaloyaltynagradnaigra2024.com

Za detaljna pravila posjetite www.inaloyalty.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x