Oglasi

Intersnack nagradna igra 2021 uz POM-BAR: Svaki zalogaj pretvori u igru

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceIntersnack nagradna igra 2021 uz POM-BAR: Svaki zalogaj pretvori u igru

Trajanje:

Intersnack nagradna igra traje od 2.9.2021 do 30.9.2021

Nagrade:

Nagradni fond uključuje:

  • 2 x Dječja soba PRIMA vrijednosti 7.000,00 kuna*

* poklon bon na ukupan iznos od 7.000 iskoristiv je do 31.12.2021.

  • 10 x Konzum poklon kartica vrijednosti 500 kuna
  • 30 x POM-BÄR poklon paket

Pravo sudjelovanja

Oglasi

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici oriređivača kao ni članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre i s njima zakonski izjednačene osobe) i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradne igre.

Način sudjelovanja u Intersnack nagradnoj igri uz POM-BAR

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske kupiti bilo koju kombinaciju POM-BÄR proizvoda u minimalnom iznosu od 10 kuna.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od dva načina:

  1. Slanjem SMS-a sadržaja: POM-BAR, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na 60221 (2,40 kn/SMS)
    ili
  2. Ispunjavanjem Internet obrasca na stranici www.intersnack.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela).

Napomene:

  • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
  • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 1.10.2021. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije.

Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, a komisija će provjeriti je li izvučeni sudionik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno pravilima nagradne igre. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na Internet stranici www.intersnack.hr.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke (ime i prezime, adresu, fotografiju i slično) Priređivač ima pravo objaviti i koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Obavijest dobitnicina i preuzimanje nagrada

Dobitnici će o osvojenim nagradma biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Priređivač ne snosi putne troškove povezane s preuzimanjem nagrade.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Pravila

Za prijavu putem Intersnack web stranice kliknite OVDJE

Za detaljna pravila Intersnack nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE