NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojIskon nagradna igra: S eko računom do eko odmora

Iskon nagradna igra: S eko računom do eko odmora

Za obavijest o novim adventskim kalendarima i darivanjima pratite naš Instagram profil @nagradneigrehr i Facebook stranicu NagradneIgreHR

Sve nagradne adventske kalendare pogledajte na stranici
www.nagradnaigra.com.hr/svi-adventski-kalendari-2023/

Trajanje:

Nagradna igra Iskona počinje 21.04.2023. od 15:00 sati i traje do 19.05.2023. zaključno s 23:59 sati, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • Jedno ljetovanje u kampu Olivia Green Camping na Murteru u Deluxe camping vili za četiri osobe s uključenim polupansionom u terminu: 6. do 13. kolovoza 2023.
  • Dva aranžmana za četiri osobe u Plitvice Holiday resortu u terminu: 10. do 11. lipnja 2023. u smještaju Tree House s uključenim polupansionom.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju korisnici Iskonovih usluga (NET, TV, Iskon.Play TV te Iskon.Mobile), punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati postojeći Iskon korisnici koji se do datuma završetka ove nagradne igre prijave putem Newslettera koji će stići na njihove e-mail adrese.

Preduvjet za sudjelovanje je aktivacija elektroničkog računa za Iskon usluge koja će korisnicima također biti ponuđena u pristiglom Newsletteru. Newsletter s pozivom na sudjelovanje u nagradnoj igri stići će svim postojećim Iskon korisnicima 21.04.2023. s e-mail adrese [email protected]. Svaki sudionik može se prijaviti maksimalno jednom.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom (izvlačenjem) 25. svibnja 2023. u 12:00 sati. Izvlačenju će biti nazočna komisija od tri člana sastavljena od zaposlenika

Objava dobitnika

Imena dobitnika svih nagrada bit će objavljena na stranici www.iskon.hr na datum 26. svibnja 2023. godine u 12 sati.

Preuzimanje nagrada

Nagrada će svakom dobitniku biti isporučena najkasnije u roku od 14 dana nakon proglašenja na stranici www.iskon.hr.

Nagrada glasi na ime dobitnika i neprenosiva je.

Pravila

Za detaljna pravila posjetite Iskon web stranicu.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x