Oglasi

Iskon Titlator nagrađuje na Facebooku putovanjem u New York

NaslovnicaFacebook nagradne igreIskon Titlator nagrađuje na Facebooku putovanjem u New York

iskon-titlator
Foto: Pixsell

I ti vidiš filmove u svemu oko sebe? Pokaži kreativnost i osvoji filmsku nagradu – put za dvoje na premijeru filma “U srcu mora” u New York! Svi troškovi plaćeni!

Uz Facebook aplikaciju „Titlator“ u kojoj je zadatak fotografijama slavnih osoba pridružiti što kreativniji titl možete osvojiti plaćen prijevoz avionom u New York, transfere s aerodroma, hotelski smještaj s doručkom i VIP iskustvo na crvenom tepihu za vrijeme američke premijere filma „U srcu mora“ i 5.000 kuna na American Express kartici – po jedna za svakog putnika, da upijanje New Yorka bude još slađe

Kako do nagrade?
Zabavna aplikacija „Titlator“ na Iskonovoj Facebook stranici svim zainteresiranim igračima nudi 10 fotografija slavnih osoba, kojima je potrebno dodati filmski titl. Čak pedeset najboljih titlanih slika prema broju dobivenih ‘Like’-ova ulazi u finale. Žiri potom odabire putnika koji 5. prosinca polijeće za New York, ali i dobitnike utješnih nagrada: Samsung Smart TV, PlayStation 4, Samsung Galaxy tablet i Sonyjeva akcijska video kamera. Ostali finalisti osvojit će poklon paket Iskona.
Korisnicima je dopušteno kreiranje jedne fotografije po kategoriji, odnosno ukupno 10 fotografija

U nagradnom natječaju organizatoru su se pridružili CineStar TV Premiere kanali, koji su osigurali glavnu filmsku nagradu, te American Express koji će karticama s 5.000,00 kuna nagraditi glavnog dobitnika i njegovu pratnju, kako bi bez ograničenja iskoristili svaki trenutak boravka u New Yorku.

Za igranje posjetite Iskon Titlator

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE