NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviJamnica nagradna igra 2023: Pretvori mjehuriće u euriće!

Jamnica nagradna igra 2023: Pretvori mjehuriće u euriće!

Trajanje:

Nagradna igra Jamnice se održava u razdoblju od 27.02.2023. do 27.03.2023. na svim prodajnim mjestima

Nagrade:

 1. nagrada: 1 x 10.000 eura / 75.345,00 kn na Diners potrošačkoj kartici
 2. nagrada: 3 x po 5.000 eura / 37.672,50 kn na Diners potrošačkoj kartici
 3. nagrada: 5 x 500 eura / 11.301,75 kn na INA CARD
 4. nagrada: 20 x godišnjih zaliha Jamnice (20 dobitnika x 365 boca od 1 L PET ambalaže)

Ukupan broj nagrada: 29 nagrada

Napomena: Nagrada nije zamjenjiva za novac niti za druge nagrade. Diners karticu nije moguće koristiti za podizanje gotovine niti za potrebe online/internetske kupnje ili za obročno plaćanje niti je moguće temeljem iste ugovoriti ugovorno terećenje, već je Karticu moguće isključivo koristiti kao bezgotovinsko sredstvo za jednokratna plaćanja na fizičkim prodajnim mjestima na kojima postoji mogućnost kupnje putem bilo koje Diners Club kartice.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem na području Republike Hrvatske.

Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača, zaposlenici društva BBDO Zagreb d.o.o., zaposlenici Izvršitelja te članovi njihove uže obitelji.

Proizvodi Jamnice koji sudjleuju u nagradnoj igri

 • JAMNICA 1,0L povratna ambalaža
 • JAMNICA 0,5L povratna ambalaža
 • JAMNICA 0,25L povratna ambalaža
 • JAMNICA 1,5L nepovratna ambalaža
 • JAMNICA 1,0L nepovratna ambalaža
 • JAMNICA 0,5L nepovratna ambalaža
 • JAMNICA 0,75L nepovratna ambalaža
 • JAMNICA MILD 0.5L nepovratna ambalaža
 • JAMNICA MILD 1.5L nepovratna ambalaža

Kako sudjelovati?

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvarite:

 1. Kupnjom boce Jamnica navedene na popisu iznad na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj, u HoReCa kanalima ili na e-commerce web stranici bilo kojeg trgovačkog društva registriranog u Republici Hrvatskoj u periodu trajanja nagradne igre
 2. Nakon kupnje pošaljite SMS poruku s ključnom riječi JAMNICA, brojem računa, imenom i prezimenom, adresom te brojem mobitela na broj 60777
  npr. JAMNICA, 17605/1210/1, Ivana Horvat, Ilica 1, 10000 Zagreb (cijena SMS poruke je 0,32 EUR / 2,40 kn/SMS (PDV uključen))
  ILI upisom broja računa u obrazac na jamnica.hr

U nagradnoj igri će sudjelovati sve SMS poruke i upisi broja računa.

Napomene:

 • Svaki Sudionik na navedeni broj može poslati neograničen broj SMS poruka i može upisati tri računa dnevno u obrazac na www.jamnica.hr, no s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji.
 • Svaka prijava (s različitim brojem računa) je prilika za osvajanje nagrade. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • U slučaju da isti broj računa bude poslan od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, imat će samo prvi sudionik koji je prijavio takav broj računa.
 • Ako sudionik prijavi djelomičan ili nepotpun broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje nagrada održat će se u prostorijama društva BBDO Zagreb d.o.o. na adresi, Šoštarićeva 10, Zagreb i to prema sljedećem rasporedu:

Izvlačenje dobitnika nagradne igre održat će se 28.03.2023.

Izvlačenje dobitnika provest će se računalnim putem, slučajnim odabirom iz baze primljenih SMS poruka i upisanih brojeva računa u obrascu na www.jamnica.hr.

U slučaju da izvučena SMS poruka ili upisani broja računa u obrascu na www.jamnica.hr ne sadržava sve podatke (ključna riječ JAMNICA, broj računa, ime i prezime, adresa te broj mobitela) ili da sadrži pogrešne ili nerazumljive podatke, smatrat će se nevažećom te će biti izvučena druga SMS poruka ili drugi upisani broj računa.

Objava dobitnika

Popis dobitnika bit će objavljen u roku 8 dana na web stranicama www.jamnica.hr

Dobitnici će biti obaviješteni pismeno ili telefonom o dobitku i načinu preuzimanja nagrade u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Dobitnici preuzimaju nagradu u roku od 30 dana od dana primitka pisane ili telefonske obavijesti o dobivenoj nagradi.

Preuzimanje nagrada

Ako dobitnici nagrade ne podignu u navedenom roku priređivač ih je dužan ponovno u roku od osam dana od isteka roka obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok za podizanje nagrada, koji ne može biti kraći od osam dana, a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Trenutkom preuzimanja nagrade odnosno potpisom potvrde o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku nagrade.

Pravila i prijava

Za detaljna pravila prijavu putem web stranice posjetite jamnica.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

2
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x