jana nagradna igra 2014 brazil jamnica

Dobitnici nagradne igre Jane su izvučeni 22.05., a popis dobitnika možete pronaći na linku:
“Dobitnici Jana nagradne igre”

Jana nagradna igra povodom izlaska HNS edicije na tržište traje od 15.4. do 15.5. Kao sponzor Hrvatskog nogometnog saveza, Jana je povezala aktivnosti u sklopu postojeće kampanje “Voda s porukom” s predstojećim nogometnim spektaklom. Tako je na tržište izišla i Jana HNS edicija prepoznatljiva po posebno dizajniranoj “nogometnoj etiketi”. Na poleđini etiketa ispisane su inspirativne poruke potpisane od strane naših nogometnih reprezentativaca koje za cilj imaju podizanje navijačkog duha i zajedništva.

Kako sudjelovati?
Sakupite 5 etiketa s Jana boca kupljenih na bilo kojem prodajnom mjestu na području RH. Pripazite da na stražnjoj etiketi, u polju “Poruka za tebe”, budu različite poruke. Dakle, na svih 5 etiketa moraju biti različite poruke, nije važno jesu li nogometne ili ne.

Pošaljite etikete u periodu od 15.4. do 15.5. na adresu: Jamnica d.d., Getaldićeva 3, Zagreb, za nagradnu igru “Na drugi kraj svijeta s 5 Jana etiketa”.

Nagradni fond uključuje:
2 putovanja u Brazil za dvoje + džeparac za dvije osobe: Aranžman za Brazil u vrijeme svjetskog nogometnog prvenstva i nagradna American Express potrošačka kartica s ukupnim raspoloživim iznosom potrošnje od 2.800,00 kn (ukupna vrijednost 32.440,00 kn)
10 dresova hrvatske reprezentacije
10 nogometnih lopti
100 majica

Javno izvlačenje dobitnika nagrada održat će se  22. svibnja 2014. godine.  Dobitnici nagrada čiji će identitet ovlaštene osobe provjeriti uvidom u njihove osobne isprave biti će obaviješteni pisanim putem u roku od 8 dana

Detalje u PDF-u potražite na www.jamnica.hrNajnovije nagradne igre

Oglasi