NaslovnicaNagradni natječajJana nagradni natječaj 2020: Pravila opuštenosti

Jana nagradni natječaj 2020: Pravila opuštenosti

Jana nagradni natječaj traje od 15. rujna 2020. u 12:00 sati do 15. listopada 2020. godine u 23:59 sati na području Republike Hrvatske.

Nagrade su:
1 x Laptop HP 255 G7 AMD Ryzen
1 x Prijenosni bluetooth zvučnik Sony SRS-XBO01W
10 x Jana Ice Tea hoodie majica

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 15 godina na dan početka ovog natječaja. Svaki sudionik u natječaju može sudjelovati neograničen broj puta, međutim može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu ne može osvojiti osoba koja je osvojila nagradu u sklopu bilo kojeg natječaja organizatora na Instagram ili web stranici u posljednja 3 mjeseca od datuma početka ovog natječaja.

Natječaj se odvija i provodi u 2 faze.
1. faza u kojoj se sudionici prijavljuju za sudjelovanje u nagradnom natječaju traje od 15.9.2020. u 12:00 sati. i traje do 05.10.2020. u 23:59 sati.
2. faza nagradnog natječaja „GLASOVANJE“ u kojoj Sudionici i osobe koje nisu direktno sudjelovale u nagradnom natječaju mogu glasati za prijave započinje 06.10.2020. u 12:00 sati i traje do 15.10.2020. u 23:59 sati.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je osmisliti i prijaviti svoje pravilo opuštenosti na stranici: https://pravilaopustenosti.com te poslati tekst svoga pravila opuštenosti najkasnije do 5.10.2020. godine u 23:59 sati. Sudionik može osmisliti i prijaviti onoliko pravila opuštenosti koliko želi do navedenog datuma, te uz tekst svoga pravila opuštenosti ima mogućnost poslati fotografiju na kojoj je Jana Ice Tea.
Fotografija nije uvjet za sudjelovanje u natječaju, no sudioniku koji uz pravilo opuštenosti prijavi i svoju fotografiju donosi 10 početnih glasova u fazi GLASOVANJE nagradnog natječaja.

GLASOVANJE
Od 06. listpada 2020. godine u 12:00 sati, otvoreno je glasovanje za sve prijavljene radove. Glasati mogu osobe koje su sudjelovale ili nisu sudjelovale u nagradnom natječaju uz ograničenje da jednoj prijavi mogu dati maksimalno jedan glas, no moguće je glasati za onoliko prijavljenih radova koliko osoba želi. Sudionici u nagradnom natječaju u fazi GLASANJA mogu pozvati svoje prijatelje, obitelj i kontakte da glasaju za prijavu Sudionika na način da svoju prijavu podijele putem Whatsapp ili Viber aplikacije, ili putem Facebooka.

Dobitnici će biti automatski izabrani prema maksimalnom ostvarenom broju glasova. Ukoliko sudionici i njihove prijave imaju jedank broj glasova, konačnu odluku o izboru dobitnika donosi stručni žiri organizatora na temelju kreativnosti prijave.

Nakon završetka nagradnog natječaja, dobitnici će o osvojenoj nagradi biti obaviješteni e-mailom, putem internet stranice https://pravilaopustenosti.com te na Instagram stranici https://www.instagram.com/jana.icetea/. Za preuzimanje nagrade dobitnik je obavezan Organizatoru dostaviti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona).

Za pravila i prijavu posjetite https://pravilaopustenosti.com/

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE