Jar nagradna igra: Vi kuhate, Jar čisti

Trajanje:

JAR nagradna igra traje od 01.05.2023. do 30.06.2023. godine

Nagrade:

 • 30 x Electrolux 600 samostojeća perilica posuđa s AirDry tehnologijom ESM48310SX Vrijednost jedne nagrade: 629,00 € (4739,20 kn)
 • 100 x Jar poklon paket u vrijednosti 15 €**** 1 Jar poklon paket sadrži:
  • 1 x Jar Clean & Fresh, deterdžent, 900 ml
  • 1 x Jar Lemon, deterdžent za posuđe, 450 ml
  • 1 x Jar Platinum tablete za strojno pranje posuđa New & Improved, 20 kom

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudionici igre mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, Administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji:

 1. Kupe u jednoj kupovini na jednom računu bilo koja 2 proizvoda Jar, u bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.
 2. Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici se nakon kupovine proizvoda trebaju prijaviti na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja na broj 60060: jar, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja (Npr.: jar, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.) Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € (2,40 kn*), PDV uključen u cijenu.
   ili
   Prijavom na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „Vi kuhate, Jar čisti“ te upisati: ključna riječ: jar, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja (Npr.: jar, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Napomene:

 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.
 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
 • Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.
 • Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € (2,40 kn*), PDV uključen u cijenu.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 05.07.2023. u 10:00 sati u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana posljednjeg izvlačenja na www.nagradne.hr.

Obavijest dobitnicima i preuzimanje nagrada

Administrator će dobitnike obavijestiti o osvojenoj nagradi pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Priređivač će osigurati nagradu, te će ispuniti sve zakonske obaveze vezane uz iste.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Nagrade će biti dostavljene od strane administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratoraadministrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti.

Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Prijava i pravila

Za detaljna pravila posjetite www.nagradne.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x