Oglasi

Jar nagradna igra: Vi kuhate, Jar čisti

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

JAR nagradna igra traje od 01.05.2023. do 30.06.2023. godine

Nagrade:

 • 30 x Electrolux 600 samostojeća perilica posuđa s AirDry tehnologijom ESM48310SX Vrijednost jedne nagrade: 629,00 € (4739,20 kn)
 • 100 x Jar poklon paket u vrijednosti 15 €**** 1 Jar poklon paket sadrži:
  • 1 x Jar Clean & Fresh, deterdžent, 900 ml
  • 1 x Jar Lemon, deterdžent za posuđe, 450 ml
  • 1 x Jar Platinum tablete za strojno pranje posuđa New & Improved, 20 kom

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudionici igre mogu biti sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, Administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Oglasi

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji:

 1. Kupe u jednoj kupovini na jednom računu bilo koja 2 proizvoda Jar, u bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.
 2. Za sudjelovanje u nagradnoj igri, sudionici se nakon kupovine proizvoda trebaju prijaviti na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja na broj 60060: jar, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja (Npr.: jar, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.) Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € (2,40 kn*), PDV uključen u cijenu.
   ili
   Prijavom na internetskoj stranici nagradne.hr pod igru „Vi kuhate, Jar čisti“ te upisati: ključna riječ: jar, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja (Npr.: jar, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Napomene:

 • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.
 • Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.
 • Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri, i originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora.
 • Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32 € (2,40 kn*), PDV uključen u cijenu.

Izvlačenje dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika bit će održano 05.07.2023. u 10:00 sati u službenom sjedištu Administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Oglasi

U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana posljednjeg izvlačenja na www.nagradne.hr.

Obavijest dobitnicima i preuzimanje nagrada

Administrator će dobitnike obavijestiti o osvojenoj nagradi pismeno u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Oglasi

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Priređivač će osigurati nagradu, te će ispuniti sve zakonske obaveze vezane uz iste.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Nagrade će biti dostavljene od strane administratora u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratoraadministrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti.

Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Prijava i pravila

Za detaljna pravila posjetite www.nagradne.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x