NaslovnicaIzdvojenoJimmy i Smoki nagradna igra za putovanje u Katar na svjetsko prvenstvo...

Jimmy i Smoki nagradna igra za putovanje u Katar na svjetsko prvenstvo 2022 u nogometu

Trajanje:

Jimmy i Smoki nagradna igra traje od 05.09.2022. od 00:00 h do uključujući 09.10.2022. do 23:59 h i podijeljena je u 5 krugova (tjednih izvlačenja).

Nagrade:

 • 1 x Putovanje za dvije osobe u Katar u razdoblju od 26. 11. 2022. do 2. 12. 2022. u ukupnoj vrijednosti od 122.500,00 kuna/16.258,54 €, PDV uključen, koje uključuje sljedeće: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Doha -Zagreb, pristojbe u zračnim lukama, transfere autobusom, smještaj u Dohi, obroke, izlete, pratitelja putovanja iz Zagreba, usluga Almaha na dolasku i odlasku
 • 5 x Playstation 5
 • 5 x Poklon bon Intersporta u vrijednosti 500,00 kuna/66,36 €, PDV uključen
 • 35 x Jimmy Fantastic i Smoki navijački paket koji uključuje sljedeće: 6 kom. Jimmy Fantastic proizvoda u vrijednosti 103,44 kuna/13,73 €, PDV uključen te 1 kom. Smoki proizvoda u vrijednosti 8,49 kuna/1,13 €, PDV uključen

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati fizičke osobe starije od 16 godina s prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj. Maloljetnici stariji od 16 godina mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora, njegovih povezanih društava i Agencije, članovi njihove uže obitelji (bračni drug, izvanbračni partner, roditelji, djeca) i druge osobe koje su na bilo koji način izravno uključene u provedbu nagradne igre. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri samo u svoje ime i sudjelovanjem potvrđuje da su svi posredovani osobni podaci isključivo njegovi osobni podaci te da se slaže s Pravilima i uvjetima nagradne igre.

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri

JIMMY proizvodi (Jimmy Fantastic proizvodi bilo kojeg okusa i pakiranja):

 • 50 g (Mliječna čokolada, Prženi badem i lješnjak te Preliveni vafel)
 • 100 g (Mliječna čokolada, Prženi badem i lješnjak, Preliveni vafel, Karamelizirana mini riža, Kokos i Brownie te Slana karamela i badem)
 • 180 g (Brownie i slana karamela, Preliveni vafel, Mliječna čokolada, Prženi lješnjak i badem, Karamelizirana mini riža, Kokos i speculas keksi, Kokos i Brownie te Slana karamela i badem).

SMOKI proizvodi:

 • Smoki Classic 40g,
 • Smoki Classic 130g,
 • Smoki Classic 225g,
 • Smoki Tortilla Mix Cheddar 90g,
 • Smoki Tortilla Mix Chilly 90g,
 • Smoki Tortilla Mix Classic 90g,
 • Smoki Fun Mix Ketchup Hot&Corn 90g,
 • Smoki Fun Mix Peanut Hot&Hot Dog 90g

Kako sudjelovati?

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom proizvoda navedenih u pravila u svim prodavaonicama KONZUMA na području Republike Hrvatske (uključujući i Konzum online trgovinu) za vrijeme trajanje nagradne igre. Dokaz o kupnji je račun dobiven na blagajni.

Broj računa i kontaktne podatke sudionika potrebno je prijaviti na:

SMS broj 60777 slanjem poruke sadržaja: JIMMYXSMOKI, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, poštanski broj, mjesto). Cijena SMS poruke je 2,40 kn/0,32 €, PDV uključen u cijenu.

Primljena SMS poruka koja nije potpuna jer ne sadrži neki od traženih podataka neće se smatrati valjanom prijavom za sudjelovanje u nagradnoj igri pa će se takva prijava diskvalificirati iz nagradne igre i neće se uzeti u obzir pri izvlačenju dobitnika.

 • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Organizator ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu u tjednom izvlačenju, dok s drugim ispravnim prijavama sudjeluje u ostalim tjednim izvlačenjima u kojima nije osvojila nagradu.
 • Ako sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, pri provjeri originala računa će isto biti utvrđeno te će takav dobitnik biti diskvalificiran iz nagradne igre i ne ostvaruje pravo na nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera.

Izvlačenje dobitnika

Tjedna izvlačenja bit će održana na dane:

 1. izvlačenje – 12.09.2022.
 2. izvlačenje – 19.09.2022.
 3. izvlačenje – 26.09.2022.
 4. izvlačenje – 03.10.2022.
 5. izvlačenje – 10.10.2022.

U svakom tjednom izvlečanju se izvlače dobitnici sljedećih nagrada:

 • 7 x Jimmy Fantastic i Smoki navijački paket koji uključuje sljedeće: 6 kom. Jimmy Fantastic proizvoda u vrijednosti 103,44 kuna/13,73 €, PDV uključen te 1 kom. Smoki proizvoda u vrijednosti 8,49 kuna/1,13 €, PDV uključen. Ukupna vrijednost jednog navijačkog paketa iznosi 111,93 kn/14,86 €, PDV uključen,
 • 1 x Playstation 5 (1 kom.) u vrijednosti 5.687,50 kuna/754,86 €, PDV uključen,
 • 1 x Poklon bon (1 kom.) Intersport u vrijednosti 500,00 kuna/66,36 €PDV uključen

Glavna nagrada se izvlači u okviru 5. izvlačenja koje se održava 10.10.2022

Objava dobitnika

Dobitnici nagrada bit će objavljeni na web stranici https://nagradnaigrajimmy-smoki.jimmy-fantastic.com najkasnije 8 dana nakon izvlačenja, i to imenom i prezimenom te mjestom iz adrese prijave.

Obavještavanje dobitnika

Dobitnik će o dobivanju nagrade biti kontaktiran na broj mobitela koji je predao prilikom sudjelovanja, i to u roku od 8 dana od izvlačenja. Ako se dobitnika ne uspije kontaktirati u roku od 8 dana, organizator će pisanim putem obavijestiti dobitnika. Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade dužan predočiti račun, s kojim je sudjelovao u nagradnoj igri.

Preuzimanje nagrada

Nagrade se šalju dostavnom službom na adresu dobitnika ili se po dogovoru s dobitnikom organizira osobno preuzimanje nagrade. Organizator ne snosi troškove prijevoza ili putovanja, niti bilo kakve druge eventualne troškove dobitnika povezane s preuzimanjem nagrade ili koji bi za dobitnika nastali nakon uručenja nagrade.

Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi. Ako se nagrada ne preuzme u spomenutom roku, Organizator će ponovo u roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 8 dana od prijema obavijesti za podizanje nagrade. Ako dobitnik ni u navedenom naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu. Ako dobitnik iz bilo kojeg razloga ne može prihvatiti nagradu, on gubi pravo na nju i nema pravo potraživati naknadu. Preuzimanje nagrade bit će u dogovoru između dobitnika i Organizatora.

Organizator će u roku od osam dana nakon isteka roka za podizanje nagrada dostaviti Ministarstvu financija podatke o dobitnicima nagrada vrjednijih od 5.000,00 kuna/663,61 €, naziv i vrijednost nagrade, te dokaz o preuzimanju nagrade i popis eventualno nepodignutih nagrada.

Sudjelovanje i pravila

Za sudjelovanje i pravila posjetite www.nagradnaigrajimmy-smoki.jimmy-fantastic.com

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE