Oglasi
NaslovnicaFacebook nagradne igreJuicy Vita Kolo sreće

Juicy Vita Kolo sreće

Oglasi

Juicy-Vita-nagradna-igra-kolo-sreceNagradni natječaj traje od 3.1.2012. do 31.1.2012., a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske.

U periodu trajanja natječaja sudionici sudjeluju u aplikaciji „Juicy Vita Kolo sreće“ dostupnoj na URL-u http://apps.facebook.com/juicyvita/ . Cilj nagradnog natječaja je da sudionik sakupi što više Juicy Vita. Kako bi napravio Juicy Vitu sudionik treba zavrtiti Kolo sreće i dobiti tražene elemente za sastavljanje Juicy Vite. Za sastavljanje jedne Juicy Vite potrebno je u Kolu sreće dobiti jednu vrećicu napitka Juicy Vita, jednu žličicu i jednu čašu.

Fond nagrada sastoji se od:
10x Juicy Vita poklon paket (Juicy Vita 1kg + majica + paket Juicy Vita čaša)
90x Juicy Vita majica

Oglasi
Oglasi

U odabir dobitnika ulaze svi korisnici aplikacije koji su sakupili sve potrebne elemente propisane pravilima nagradne igre.
Sukladno pravilima Facebooka važeći profili su samo oni kojima Facebook ime profila odgovara stvarnom imenu i prezimenu igrača (onom s osobne iskaznice).

Prvih 10 korisnika kojima se kolo sreće zaustavi na ikoni smješka osvajaju nagradu instantno.

Dobitnici nagrada biti će obaviješteni o dobitku nakon završetka natječaja na Facebook stranici https://www.facebook.com/juicy.sokovi. Nagrade će biti poslane dobitnicima najkasnije 15 dana od završetka nagradnog natječaja.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi