Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Kandit nagradna “Uz Kandit No Guilt budi fit i osvoji vrijedne nagrade!” igra traje od 15.9.2020 od 00:00:00 sati do 31.10.2020. do 23:59:59 sati.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1-3. nagrada: Garmin Fenix 6 Smart Watch
4-6. nagrada: GoPro HERO 8 Black sport kamera
7-9. nagrada: MS Energy E-romobil Neutron N3 bijela
10-29. nagrada: poklon paketi Kandita
30-49. nagrada: poklon paketi Saponije

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe s mjestom prebivališta u Republici Hrvatskoj osim radnika Kandita d.o.o. te članova njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu izvrše kupnju u minimalnom iznosu od 20 kn, bilo kojeg od slijedećih KANDIT NO GUILT proizvoda:
KANDIT PURE DARK NO SUGAR ADDED 80 g
KANDIT DARK NO SUGAR ADDED 80 g
KANDIT DARK NO SUGAR ADDED BLACKBERRY 80 g
KANDIT ALMOND NO SUGAR ADDED 80 g
KANDIT MILK NO SUGAR ADDED 80 g
KANDIT DARK NO SUGAR ADDED BAR 30 g
KANDIT DARK ALMONDS NO SUGAR ADDED DRAGEE 80 g
KANDIT DARK HAZELNUTS NO SUGAR ADDED DRAGEE 80 g
KANDIT MILK ALMONDS NO SUGAR ADDED DRAGEE 80 g
KANDIT MILK HAZELNUTS NO SUGAR ADDED DRAGEE 80 g

Nakon obavljene kupovine potrebno je poslati SMS poruku na broj 60478 sa sljedećim sadržajem :
Ključnu riječ KANDIT, broj računa, ime i prezime, adresa i grad (npr. KANDIT 1234/123/1, Ivan Horvat, Osječka bb, 31000 Osijek).
Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV je uključen).Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre.

Isti račun moguće je prijaviti samo jednom. Isti korisnik u nagradnoj igri može sudjelovati s više računa, ali jedan korisnik može dobiti najviše jednu nagradu. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev priređivača isti pokazati. Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem SMS-ova, ali jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 03. studenog 2020. u 11:00 sati, a u izvlačenje ulaze prijave pristigle do zaključno 31.10.2020.g. do 23:59:59 sati. Izvlačenje će se izvršiti iz jedinstvene baze podataka svih prijava pristiglih putem SMS poruka, nasumičnim odabirom putem računala u prostorima Kandita d.o.o. Izvlačenje će nadzirati komisija od tri predstavnika Kandita d.o.o.

Rezultati izvlačenja i imena dobitnika bit će objavljeni na internet stranicama Kandit i Facebook stranici Kandit najkasnije dva radna dana nakon izvlačenja. Javne objave rezultata bit će uklonjene u najkraćem roku, odnosno istekom svrhe navedene objave, a sve u svrhu poštivanja propisa vezanih uz zaštitu osobnih podataka.

Nagrade će biti uručene osobno, a dobitnici će o nagradama biti obavješteni pismenim putem i telefonom u roku od osam dana od dana izvlačenja. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti originalni račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda, a koji je naveden u SMS poruci.
Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku od 30 dana svoje nagrade, priređivač će ponovo u roku od osam dana od isteka roka za podizanje nagrada obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok od 15 dana za podizanje nagrade. Ako dobitnik u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi