NaslovnicaKategorije nagradnih igaraSlatkiši i grickaliceKandit nagradna igra: Kandit proizvode kupi i nagrade pokupi

Kandit nagradna igra: Kandit proizvode kupi i nagrade pokupi

Trajanje

Kandit nagradna igra traje od 01.06.2023. 00:00:00 sati do 01.07.2023. do 23:59:59 sati.

Nagrade:

 • 2 x Električni romobil SEGWAY – pojedinačne vrijednosti 730,00 €/ 5.500, 19 kn
 • 2 x Sony PlayStation
 • 2 x Pametni sat Garmin
 • 5 x Poklon kartica Konzuma – pojedinačne vrijednosti 70,00 € / 527,42 kn
 • 10 x Poklon paket Kandita – pojedinačne vrijednosti 20,00 €/150,69 kn
 • 10 x Poklon paket Saponije – pojedinačne vrijednosti 30,00 € / 226,04 kn

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja imaju sve fizičke osobe s mjestom prebivališta ili prijavljenim boravištem u Republici Hrvatskoj osim radnika Kandita d.o.o. Osijek, “Konzuma plus d.o.o.” (Hrvatska), administratora te članova njihove uže obitelji.

Način sudjelovanja

Za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Konzum ili na online shopu Konzuma kupite bilo koje Kandi čokolade, Bonko ili Laringo karamele u minimalnoj vrijednosti 3,00 €/22,60 kn.

Nakon kupovine proizvoda potrebno je poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060: Ključnu riječ KANDIT, broj računa, ime i prezime, adresa i grad (npr. KANDIT 1234/123/1, Ivan Horvat, Osječka bb, 31000 Osijek).

 • Cijena SMS-a je 0,32 € /2,40 kn (PDV uključen).
 • Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre.
 • Isti račun moguće je prijaviti samo jednom.

Napomene:

 • Sudionik je dužan sačuvati račun kao dokaz o kupovini do preuzimanja nagrade. Priređivač nagradne igre zadržava pravo tražiti na uvid račun kao dokaz.
 • Ako sudionici nagradne igre pošalju pogrešne, nepravilne ili izmišljene brojeve računa, priređivač i “Konzum plus d.o.o.” (Hrvatska) ne snose nikakvu odgovornost.
 • Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem SMS-ova, ali jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Nagradno izvlačenje

Izvlačenje imena dobitnika nagrada održat će se dana: 05.07.2023. s početkom u 11:00 sati, a u njega ulaze prijave pristigle do zaključno 01.07.2023. do 23:59:59 sati.

Izvlačenje će se izvršiti iz jedinstvene baze podataka svih prijava pristiglih putem SMS poruka, nasumičnim odabirom putem računala u prostorima Saponije d.d. Izvlačenje će nadzirati Komisija od 3 predstavnika Kandita.

Objava dobitnika nagrada

Dobitnici bit će objavljeni na internet stranicama Kandit i Facebook stranici Kandit – najkasnije 2 radna dana nakon izvlačenja. Javne objave rezultata bit će uklonjene u najkraćem roku, odnosno istekom svrhe navedene objave, a sve u svrhu poštivanja propisa vezanih uz zaštitu osobnih podataka.

Rok za podizanje nagrada

Rok za podizanje nagrada je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku iz prethodnog stavka ovog članka svoje nagrade, priređivač će ponovo u roku od 8 dana od isteka roka za podizanje nagrada obavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rok od 15 dana za podizanje nagrade. Ako dobitnik u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija Republike Hrvatske.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti uručene osobno, a dobitnici će o nagradama biti obaviješteni pismenim putem i telefonom u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnik je prilikom preuzimanja nagrade dužan predočiti svoje osobne podatke, te svojim potpisom da je preuzeo nagradu, priznaje da prestaju sve daljnje obveze priređivača prema dobitniku. Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba, Priređivač će uručiti nagradu zakonskom zastupniku te maloljetne osobe, a nakon uvida u dokument kojim se to svojstvo dokazuje.

Pravila

Za detaljna pravila posjetite stranicu www.kandit.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x