Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

karte-dinamo-real-madrid-nagradna-igra-zagreb-konzum
Nagradna igra počinje 10.9. i traje do 12.9.2011. a odnosi se na sve Konzum prodavaonice. Nagradna igra se organizira i provodi u svim Konzum prodavaonicama, u kojima će se za vrijeme trajanja nagradne igre nalaziti promotivni  materijali s informacijama o načinu sudjelovanja.

Fond nagrada sastoji se od 100 × 2 ulaznice za utakmicu Dinamo – Real Madrid

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri i glavnom izvlačenju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Svaki broj računa u sebi sadrži jedan elektronski kupon. Za kupnju u bilo kojem iznosu u bilo kojoj prodavaonici Konzuma, kupac prijavljuje broj računa sa osobnim podacima pozivom na govorni automat na broj telefona:  065 800 500 (cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 1,50 kn/min sa PDV5om, a iz mobilne mreže iznosi 2,40 kn/min sa PDV5om) ili šalje SMS za prijavu na broj  60036 (cijena poruke je 2,40kn sa PDV5om). Prijava treba sadržavati slijedeće podatke: broj računa, ime i prezime, adresu, ulicu i grad. Svaki sudionik u nagradnoj igri se na temelju jednog računa može prijaviti samo jednom.

Dobitnici nagrada biti će izvučeni 13.9.2011. u 12  sati, u prodavaonici Super Konzum Oporovečka, Dankovečka 95, 10000 Zagreb. U nagradno izvlačenje ulaze sve pravilno popunjene prijave prikupljene putem govornog automata i SMS opcije do 12.9.2011 u 23:59h. U slučaju da prijava ne sadrži sve podatke iz čl.7. ovih Pravila, smatrati će se nevažećom. Izvlačenje dobitnika biti će nadgledano od komisije sastavljene od dva djelatnika Priređivača i
javnog bilježnika.

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni telefonski i pisanim putem o dobivenoj nagradi te mjestu, vremenu i načinu podizanja nagrade. Nagrada osvojena na izvlačenju može se preuzeti u dogovoru sa marketingom Konzuma, najkasnije do 14.9.2011. uz predočenje osobne iskaznice. Ukoliko dobitnik ne preuzme nagradu u navedenom roku, gubi sva prava vezana uz osvojenu nagradu.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, adresa i slika mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Imena dobitnika nagrada, nakon izvlačenja, bit će objavljena 13.9.2011 na službenim stranicama tvrtke: www.konzum.hr
Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Najnovije nagradne igre

Oglasi