Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Kauflandov nagradni natječaj “Okus vitalnosti“ odvija se na području Republike Hrvatske u razdoblju od 6. veljače 2020. do 6. ožujka 2020. u 10 sati.

Nagradni fond za Facebook natječaj uključuje:
2 x 3.000 kn poklon bon za Atlas putovanje po izboru
18 x Kotanyi poklon paket

Nagradni fond za Instagramnatječaj uključuje
2 x 3.000 kn poklon bon za Atlas putovanje po izboru
18 x Kotanyi poklon paket

Kako sudjelovati u nagradnom natječaju na Instagramu

U natječaju sudjeluju korisnici koji na društvenoj mreži Instagram ispune sljedeće uvjete:
– u razdoblju trajanja nagradnog natječaja, odnosno od 6.2. do 6.3.2020. u Kauflandu kupe jedan ili više Kotanyi začina (kao dokaz moraju sačuvati račun)
– na svom Instagram profilu objave autorsku fotografiju te objašnjenje kako Kotanyi začin koriste u svrhu poticanja vitalnosti
– fotografiju označe hashtagovima #kauflandhr i #kotanyihrvatska
Korisnici tijekom trajanja natječaja mogu objaviti neograničen broj svojih fotografija označenih sa #kauflandhr. Datum objave fotografija ne smije biti stariji od datuma početka natječaja, dakle 6. veljače 2020. Sve fotografije objavljene prije navedenog datuma neće se razmatrati. Instagram profil osobe koja prijavljuje fotografiju na natječaj mora biti javan za vrijeme trajanja natječaja.

Kako sudjelovati u nagradnom natječaju na Facebooka

U natječaju sudjeluju korisnici koji na društvenoj mreži Facebook ispune sljedeće uvjete:
– u razdoblju trajanja nagradnog natječaja, odnosno od 6.2. do 6.3.2020. u Kauflandu kupe jedan ili više Kotanyi začina (kao dokaz moraju sačuvati račun)
– u komentaru ispod nagradne objave na Facebook stranici Hrvatska dočaraju autorskom fotografijom kako Kotanyi začin(e) koriste za poticanje vitalnosti uz kratko objašnjenje
Korisnici tijekom trajanja natječaja mogu objaviti neograničen broj svojih fotografija u komentarima ispod nagradne objave.
Sudionici natječaja objavom fotografije potvrđuju da ona predstavlja njegovo autorsko djelo te da nije preuzeta s internetskih stranica, društvenih mreža ili drugih izvora.

Odluku o dobitnicima donijet će stručni žiri najkasnije do 13. ožujka 2020. godine. Stručni žiri čini ukupno 1 predstavnika Priređivača iz područja marketinga te 2 predstavnika Kotanyi Hrvatska.
Odabir ukupno 20 dobitnika na Instagramu i ukupno 20 dobitnika na Facebooku temeljit će na bodovanju sljedećih kriterija: kreativnost teksta, prezentacija i tehnička kvaliteta fotografije.

Ime dobitnika bit će objavljeno na web stranici priređivača (Akcije i novosti) najkasnije do 13. ožujka 2020.. Dobitnici će obavijest o nagradi dobiti putem obavijesti na web stranici Priređivača s pozivom da dostave svoje podatke (osobni podaci: ime, prezime, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt – telefon) u roku od 48 sati od objave dobitnika. Dostavljeni osobni podaci će se koristiti i obrađivati isključivo u svrhu sudjelovanja u ovom natječaju. U slučaju da Priređivač ne uspije ostvariti kontakt s dobitnikom u roku od 10 dana od objave dobitnika, dobitnik gubi pravo na nagradu. Za detalje nagradnog natječaja kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi