Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Nagradna igra se provodi od 16. kolovoza 2018. do 29. kolovoza 2018. na internetskoj stranici trgovačkog lanca Kaufland (www.kaufland.hr).

Nagradni fond sastoji se od:
1 x vikend putovanje u Milano za 2 osobe (u razdoblju od 5.10. do 7.10.2018.), vrijednost nagrade 14.000,00 kn, koja uključuje: hotelski smještaj za dva noćenja, dvije povratne zrakoplovne karte s naknadama, povratni transfer zračna luka-hotel, putno zdravstveno osiguranje za dvije osobe.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje u razdoblju od 16.8. do 22.8.2018. na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Kaufland izvrše kupnju najmanje jednog proizvoda iz akcijske ponude „Tjedan Italije“, koja se objavljuje u našem promidžbenom katalogu (izdanje od 16.8.-22.8.2018.).

Broj računa potrebno je prijaviti popunjavanjem online obrasca na internetskoj stranici www.kaufland.hr (potrebno je upisati broj računa, vrijeme računa, ime i prezime, adresu i e-mail adresu). U razdoblju od 16. kolovoza do 29. kolovoza 2018. sudionici mogu sudjelovati od 0.00 do 24.00 sata popunjavanjem prijavnog obrasca i prihvaćanjem uvjeta sudjelovanja.
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrade održat će se 30. kolovoza 2018. godine. Imena dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.kaufland.hr.
Za pravila nagradne igre i prijavu klikni OVDJEZa više od 35 aktivnih nagradnih igara posjetite stranicu: "Sve nagradne igre na jednom mjestu"

Najnovije nagradne igre

Oglasi