NaslovnicaBesplatne nagradne igreKaufland nagradna igra: 100 X bolje nagrade

Kaufland nagradna igra: 100 X bolje nagrade

Trajanje:

Kaufland nagradna igra se provodi u jednom krugu od 2. svibnja 2023. do 14. svibnja 2023. na Instagram i Facebook profilu Kaufland Hrvatska na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 2 x Televizor Samsung QE43Q60BA QLED UHD 4K SMART TV
  • 2 x Switch On Kuhinjski stroj
  • 2 x Kaufland poklon-kartica vrijednosti 150,00 EUR

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje imaju važeći profil na društvenoj mreži Instagram i/ili Facebook i koje za vrijeme trajanja nagradne igre;

  1. Na društvenoj mreži na kojoj želite sudjelivati u nagradnoj igri ( Instagramu i/ili Facebooku) zapratite Kaufland Hrvatska profil
  2. Ispod objave nagradne igre na www.facebook.com/KauflandHrvatska ili @kauflandhrvatska ostavite komentar koja vam se nagrada od ponuđenih najviše sviđa
  3. U istoj objavi označite osobu kojoj ćete prvo javiti da ste osvojili nagradu

Napomene:

  • Svaki sudionik koji ispunjava uvjete sudjelovanja može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim komentarima ali može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se u sjedištu Kauflanda19.05.2023.g.

Dobitnici će biti izvučeni putem aplikacije: Export Comments, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje će nadgledati tročlana komisija koja se sastoji od zaposlenika Kauflanda.

U izvlačenju za nagrade sudjelovat će svi komentari ispod objave nagradne igre od 2.05.2023. u 09:00 sati do 14.05.2023. do 23:59 sati.

Objava dobitnika

Popis dobitnika (ime i prezime, grad) bit će objavljen u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.kaufland.hr.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika porukom na društvenoj mreži na kojoj se odvija nagradna igra s pozivom da dostave svoje podatke (osobni podaci: ime, prezime, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt – telefon) radi preuzimanja nagrade.

Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnik nagradu ne podigne u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. U slučaju da dobitnik iz objektivnih razloga ne može osobno preuzeti nagradu, osoba koja umjesto dobitnika preuzima nagradu mora imati važeću suglasnost ovjerenu kod javnog bilježnika.

Sudjelovanje i pravila

Za sudjelovanje na Facebooku posjetite www.facebook.com/KauflandHrvatska , a za sudjelovanje na Instagramu posjetite @kauflandhrvatska

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x