Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreKaufland nagradna igra: 100 X bolje nagrade

Kaufland nagradna igra: 100 X bolje nagrade

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Kaufland nagradna igra se provodi u jednom krugu od 2. svibnja 2023. do 14. svibnja 2023. na Instagram i Facebook profilu Kaufland Hrvatska na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 2 x Televizor Samsung QE43Q60BA QLED UHD 4K SMART TV
  • 2 x Switch On Kuhinjski stroj
  • 2 x Kaufland poklon-kartica vrijednosti 150,00 EUR

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje imaju važeći profil na društvenoj mreži Instagram i/ili Facebook i koje za vrijeme trajanja nagradne igre;

Oglasi
  1. Na društvenoj mreži na kojoj želite sudjelivati u nagradnoj igri ( Instagramu i/ili Facebooku) zapratite Kaufland Hrvatska profil
  2. Ispod objave nagradne igre na www.facebook.com/KauflandHrvatska ili @kauflandhrvatska ostavite komentar koja vam se nagrada od ponuđenih najviše sviđa
  3. U istoj objavi označite osobu kojoj ćete prvo javiti da ste osvojili nagradu

Napomene:

  • Svaki sudionik koji ispunjava uvjete sudjelovanja može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim komentarima ali može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se u sjedištu Kauflanda19.05.2023.g.

Dobitnici će biti izvučeni putem aplikacije: Export Comments, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje će nadgledati tročlana komisija koja se sastoji od zaposlenika Kauflanda.

Oglasi

U izvlačenju za nagrade sudjelovat će svi komentari ispod objave nagradne igre od 2.05.2023. u 09:00 sati do 14.05.2023. do 23:59 sati.

Objava dobitnika

Popis dobitnika (ime i prezime, grad) bit će objavljen u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.kaufland.hr.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitnika porukom na društvenoj mreži na kojoj se odvija nagradna igra s pozivom da dostave svoje podatke (osobni podaci: ime, prezime, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt – telefon) radi preuzimanja nagrade.

Oglasi

Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnik nagradu ne podigne u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. U slučaju da dobitnik iz objektivnih razloga ne može osobno preuzeti nagradu, osoba koja umjesto dobitnika preuzima nagradu mora imati važeću suglasnost ovjerenu kod javnog bilježnika.

Sudjelovanje i pravila

Za sudjelovanje na Facebooku posjetite www.facebook.com/KauflandHrvatska , a za sudjelovanje na Instagramu posjetite @kauflandhrvatska

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x