Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Kaufland nagradna igra za putovanje u Meksiko traje od 17.5.2018 do 23.5.2018. za vrijeme Tjedna Meksika.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x sedmodnevno putovanje u Cancun, Meksiko za 2 osobe (u razdoblju od 8.9. do 14.9.2018.), vrijednost nagrade 39.500,00 kn, koja uključuje: hotelski smještaj za šest  noćenja, dvije zrakoplovne karte s naknadama, povratni transfer zračna luka-hotel, putno osiguranje za dvije osobe.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Kaufland izvrše kupnju najmanje jednog proizvoda iz akcijske ponude „Tjedan Meksika“, koja se objavljuje u promidžbenom katalogu – izdanje od 17.5.2018., na stranicama 2-5.

Broj računa potrebno je prijaviti popunjavanjem online obrasca na internetskoj stranici www.kaufland.hr (potrebno je upisati broj računa, vrijeme računa, ime i prezime, adresu i e-mail adresu). U razdoblju od 17. svibnja do 23. svibnja 2018. sudionici mogu sudjelovati od 0.00 do 24.00 sata popunjavanjem prijavnog obrasca i prihvaćanjem uvjeta sudjelovanja. Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. Broj prijava na internetskoj stranici ograničen je na jednu prijavu dnevno po sudioniku. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrade održat će se 24. svibnja 2018. godine u prostorijama Priređivača uz nazočnost tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira između svih zaprimljenih prijava. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.kaufland.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 15 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Za detaljna pravila i prijavu nakon kupnje kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi