Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Kaufland nagradna igra 2019 traje od 6. lipnja 2019. do 25. rujna 2019. na svim maloprodajnim mjestima trgovačkog lanca Kaufland na području Republike Hrvatske.

Glavna nagrada je:
BMW 320xd Sedan – 5V71, vrijednosti 366.777,13 kuna

Kaufland nagradna igra 2019 za automobil BMW – kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Kaufland u Republici Hrvatskoj naprave kupnju u minimalnom iznosu od 100,00 kuna ili kupnju posebno označenih artikala iz internacionalne ponude*.
Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
1. Slanjem SMS poruke sadržaja: KAUFLAND, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60045. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
2. Prijavom na internet stranici www.kaufland.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu, e-mail adresu i broj mobitela).
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

*Tijekom trajanja nagradne igre povremeno će se u Kauflandu organizirati tematski tjedan s proizvodima iz internacionalne ponude. Na primjer, tematski tjedan s francuskim proizvodima. Trajanje tematskog tjedna i popis svih artikala uključenih u posebnu ponudu bit će objavljen na internet stranici www.kaufland.hr prije početka tematskog tjedna.
Popis proizvoda iz tematskog tjedna možete pronaći OVDJE

Izvlačenje dobitnika održat će se 27. rujna 2019. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.
Računiprijavljeni u razdoblju od 6.6. do 16.6. mogu ti donijeti jednu od ovih sjajnih nagrada (pod uvjetom da kupiš barem jedan proizvod iz francuskog tjedna):
1 x produljeni vikend za dvoje u Parizu u hotelu Marignan Champs-Elysees 5*
Putovanje uključuje: 3 noćenja s doručkom, deluxe smještaj i prijevoz zrakoplovom.

Popis dobitnika (ime i prezime, grad) bit će objavljen u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.kaufland.hr. Detaljna pravila Kaufland nagradne igre možete pronaći OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi