Kaufland nagradna igra 2019 traje od 6. lipnja 2019. do 25. rujna 2019. na svim maloprodajnim mjestima trgovačkog lanca Kaufland na području Republike Hrvatske.

Glavna nagrada je:
BMW 320xd Sedan – 5V71, vrijednosti 366.777,13 kuna

Kaufland nagradna igra 2019 za automobil BMW – kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Kaufland u Republici Hrvatskoj naprave kupnju u minimalnom iznosu od 100,00 kuna ili kupnju posebno označenih artikala iz internacionalne ponude*.
Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
1. Slanjem SMS poruke sadržaja: KAUFLAND, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60045. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
2. Prijavom na internet stranici www.kaufland.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu, e-mail adresu i broj mobitela).
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

*Tijekom trajanja nagradne igre povremeno će se u Kauflandu organizirati tematski tjedan s proizvodima iz internacionalne ponude. Na primjer, tematski tjedan s francuskim proizvodima. Trajanje tematskog tjedna i popis svih artikala uključenih u posebnu ponudu bit će objavljen na internet stranici www.kaufland.hr prije početka tematskog tjedna.
Popis proizvoda iz tematskog tjedna možete pronaći OVDJE

Izvlačenje dobitnika održat će se 27. rujna 2019. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

 

Popis dobitnika (ime i prezime, grad) bit će objavljen u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.kaufland.hr. Detaljna pravila Kaufland nagradne igre možete pronaći OVDJE

Kaufland nagradna igra u talijanskom tjednu

Za sve prijavljene račune koji sadrže proizvode iz talijanskog tjedna stižu nove nagrade.

Svi računi prijavljeni u razdoblju do 6.6. do 25.9. ulaze u izvlačenje za glavnu nagradu: BMW serije 3, a oni prijavljeni u razdoblju od 8.8. do 18.8. mogu donijeti i jednu od slijedećih vrijednih nagrada (za svaki proizvod iz našeg talijanskog tjedna na svom računu, dobiješ jedan ulaz):

Nagradni fond sastoji se od:
1x Skuter Vespa Primavera 50 4T 3V, vrijednost nagrade 19.227,20 kuna
3 x Aparat za kavu Delonghi Prima Donna te godišnja zaliha tjestenine i vina (godišnja zaliha se dobiva u obliku poklon-kartice za kupovinu u Kauflandu u vrijednosti 10.000 kuna), pojedinačna vrijednost nagrade 14.371,55 kuna
20 x Gastro poklon paket, vrijednosti 300,00 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje u razdoblju od 8. 8. do 14. 8. 2019. na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Kaufland u Republici Hrvatskoj naprave kupnju artikala iz internacionalne ponude s temom Italije. Popis svih artikala uključenih u ponudu bit će objavljen na internet stranici www.kaufland.hr prije početka nagradne igre. Za svaki kupljeni proizvod iz internacionalne ponude s temom Italije kupac će ostvariti po jedan ulazak u izvlačenje.

Izvlačenje dobitnika održat će se 19. kolovoza 2019.Popis dobitnika (ime i prezime, grad) bit će objavljen u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.kaufland.hr.Najnovije nagradne igre

Oglasi