NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaKaufland nagradna igra 2021: Back2school uz Zagu i Filipa

Kaufland nagradna igra 2021: Back2school uz Zagu i Filipa

Trajanje:

Nagradna igra Kauflanda traje od 19.8.2021. do 8.9.2021. na svim maloprodajnim mjestima trgovačkog lanca Kaufland na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:

4 x personalizirana videoporuka Zage i Filipa + 4x poklon-paket s proizvodima iz Kaufland školskog asortimana (vrijednost pojedinačnog poklon-paketa iznosi 250 kn). Svaki od četiri dobitnika uz jedan poklon paket zaprimit će i jednu personaliziranu videoporuku.

Način sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Kaufland u Republici Hrvatskoj kupe proizvode iz online kataloga „3, 2, 1… počinje škola“ na www.kaufland.hr (koji vrijedi od 9.8. do 8.9.2021.) u vrijednosti od 50 kn i ispune obrazac na kaufland.hr/back2school

Prijavu za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je napraviti:

  • putem obrasca na internet stranici www.kaufland.hr/back2school (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu, e-mail adresu).

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev organizatore nagradne igre predočiti pri podizanju nagrade.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa za vrijeme trajanja cijele nagradne igre, no u jednom danu moguće je prijaviti samo jedan račun putem Internet stranice www.kaufland.hr/back2school.

Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se u prostorijama Kauflanda 9.9.2021., a nadzirati će ga tročlana komisija sastavljena od zaposlenika Kaufland Hrvatska k.d.

Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno pravilima nagradne igre. U slučaju da se prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu. Izvlačenje će biti dovršeno tek kada su za sve nagrade izvučeni valjani dobitnici.

Popis dobitnika nagrada (ime i prezime, grad) bit će objavljen u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.kaufland.hr.

Preuzimanje nagrade

Dobitnik će o dobitku biti obaviješten u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ako dobitnik nagradu ne podigne u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke: ime i prezime, adresu, fotografiju i slično Priređivač može koristiti u svrhu upoznavanja javnosti s rezultatima nagradne igre bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Pravila i sudjelovanje

Obrazac za prijavu u nagradnu igru i detaljna pravila možete pronaći na stranici www.kaufland.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE