NaslovnicaBesplatne nagradne igreKaufland nagradna igra 2021: Potraga za pisanicama

Kaufland nagradna igra 2021: Potraga za pisanicama

[vc_message]Dobitnici Kaufland nagradne igre “Potraga za pisanicama ” su navedeni OVDJE[/vc_message]

Kaufland nagradna igra 2021 povodom Uskrsa traje od 1.4.2021. do 7.4.2021. na internetskoj stranici Kauflanda.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x poklon-kartica za kupovinu u Kauflandu u vrijednosti 5.000,kuna s uključenim PDV-om
5 x poklon-kartica za kupovinu u Kauflandu u vrijednosti 1.000 kuna s uključenim PDV-om
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 10.000 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Na stranicama kataloga koji vrijedi od 1.4.2021 do 7.4.2021. prikazan je određen broj uskrsnih pisanica iza proizvoda reklamiranih u katalogu. Kupac treba pronaći točan odgovor na način da izbroji pisanice u katalogu koje će biti jasno i nedvosmisleno prikazane iza proizvoda te svoj odgovor mora zabilježiti na internetskoj stranici Kauflanda.
Na internetskoj stranici Kauflanda bit će ponuđena 3 odgovora te kupac mora odabrati onaj koji odgovara navedenom broju pisanica koje je izbrojao u katalogu. U slučaju odabira točnog odgovora korisnik ulazi u izbor za osvajanje jedne od 6 nagrada.

U razdoblju od 1.4.2021. do 7.4.2021. sudionici mogu sudjelovati popunjavanjem prijavnog obrasca i prihvaćanjem uvjeta sudjelovanja na stranici Kauflanda bit će objavljena nagradna igra „Potraga za pisanicama“.
NAPOMENA ZA SUDJELOVANJE: Svaki sudionik ima pravo sudjelovati jednom dnevno za vrijeme trajanja nagradne igre odnosno najviše 7 puta. Sudionik koji u nagradnoj igri sudjeluje više puta od dozvoljenog, bit će isključen iz izvlačenja. Svaki sudionik mora ostaviti svoje osobne podatke ime, prezime, adresu stanovanja i e-mail.

Izvlačenje dobitnika obavit će se će se 9.4.2021. u sjedištu priređivača uz nazočnost tročlane interne komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira između svih zaprimljenih prijava. Ime, prezime i mjesto stanovanja dobitnika bit će objavljeni na stranici www.kaufland.hr prvi sljedeći radni dan nakon izvlačenja.

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnik može preuzeti nagradu uz predočenje identifikacijske isprave, i to najkasnije u roku od 30 dana po završetka nagradne igre. Nagrada se ne može zamijeniti za novac ni prenositi na drugu osobu. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. Ako dobitnik ne podigne nagradu u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu, može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Za detaljna pravila nagradne igre kauflanda i popis dobitnika nakon izvlačenja kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE