NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviKaufland nagradna igra 2022 uz Maraska i Juicy za automobil Fiat 500...

Kaufland nagradna igra 2022 uz Maraska i Juicy za automobil Fiat 500 Hybrid

Trajanje:

Kaufland nagradna igra započinje 04.05.2022. u 00:01h i traje do 31.05.2022 godine. u 23:59 h

Nagrade:

 • 1 x Fiat 500 1.0 BSG Hybrid Dolcevita
 • 40 x Kaufland poklon kartica s iznosom od 500 kn
 • 40 x Juicy poklon paket

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju svi punoljetni građani Republike Hrvatske.

U nagradnoj igri nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Kaufland Hrvatska k.d., Stanić Beverages d.o.o. i zaposlenici Maraska d.d., zaposlenici ostalih tvrtki izravno uključenih u provedbu ove nagradne igre, kao ni članovi njihovih užih obitelji.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri moguće je sudjelovati kupovinom bilo kojeg proizvoda iz asortimna Stanić Beveragesa d.o.o. i Maraske d.d

U nagradnoj igri mogu sudjelovati punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre:

 1. Na jednom računu kupe proizvoda iz asortimana proizvoda navedenih u pravilima, u svim prodajnim mjestima KAUFLAND HRVATSKA k.d. u Republici Hrvatskoj
 2. Obavezno skeniraju Kaufland karticu vjernosti – Kaufland Car

Kupac automatski sudjeluje u nagradnoj igri skeniranjem Kauflandove kartice vjernosti.

Kako bi sudjelovanje u nagradnoj igri bilo valjano, kupac je dužan sačuvati original računa do nagradnog izvlačenja kao potvrdu kupnje proizvoda navedenih u pravilima.

Sudionik može sudjelovati s neograničenim brojem prijava ukoliko pri kupnji na jednom računu ima minimalno 1 artikal iz pravila te ukoliko pritom izvrši skeniranje Kaufland Card-a, a čime sudionik ostvaruje svaki puta jednu novu prijavu za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade održat će se 03.06.2022. u prostorijama Kaufland Hrvatska KAUFLAND HRVATSKA k.d., Donje Svetice 14, Zagreb, uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika. Izvlačenje nagrada će biti obavljeno putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Izvlačenje dobitnika tjednih nagrada održat će se u prostorijama suorganizatora, uz prisustvo tročlane komisije, prema sljedećem rasporedu:

 • 13.05.2022. – 10x Kaufland poklon kartica i 10x Juicy poklon paketa za prijave od 04.5. do 10.5.2022.
 • 20.05.2022. – 10x Kaufland poklon kartica i 10x Juicy poklon paketa za prijave od 11.5. do 18.5.2022.
 • 27.05.2022. – 10x Kaufland poklon kartica i 10x Juicy poklon paketa za prijave od 19.5. do 24.5.2022.
 • 03.06.2022. – 10x Kaufland poklon kartica i 10x Juicy poklon paketa za prijave od 25.5. do 31.5.2022.

Jedna osoba može za cjelokupno vrijeme trajanja nagradne igre osvojiti samo jednu tjednu nagradu.
Dobitnici tjednih nagrada te izvučeni brojevi računa sudjeluju u izvlačenju za glavnu nagradu.

Objava dobitnika

Rezultati izvlačenja, odnosno dobitnici svih podijeljenih nagrada biti će objavljeni na web stranici – www.kaufland.hr najkasnije 8 dana po završetku nagradne igre.

Isporuka i preuzimanje nagrada

Priređivač obavijestiti dobitnike o osvojenoj nagradi u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada telefonskim putem, e-mailom ili poštom.

Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave i originala računa kao potvrde kupnje proizvoda.

Ukoliko dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ukoliko dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave, originala računa kao potvrde kupnje proizvoda i dokaza o ovlaštenju zastupanja dobitnika (punomoć ).

Procedura za preuzimanje nagrada i ostvarivanje prava dobitnika navedena je kako slijedi:

 • a) dobitnik nagrade 1 nagradu će preuzeti osobno ili u dogovoru sa dobavljačem/suorganizatorom
 • b) dobitnik nagrade 2 nagradu će preuzeti osobno ili u dogovoru sa dobavljačem/suorganizatorom
 • c) dobitnik nagrade 3 nagradu će preuzeti osobno ili u dogovoru sa dobavljačem/suorganizatorom

Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan dati na uvid dokaz identiteta koji odgovara podacima koje je dobitnik naveo u pristupnici za Kaufland Karticu vjernosti – Kaufland Card.

Pri preuzimanju nagrada, dobitnici će potpisati posebne potvrde o primitku nagrada čime prestaju sve daljnje obveze dobavljača ili ostalih tvrtki koje sudjeluju u organizaciji nagradne igre prema njima.

Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave i dokaza o ovlaštenju za preuzimanje nagrade.

Detaljna pravila

Za detaljna pravila Kaufland nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE