NaslovnicaKategorije nagradnih igaraNovine i časopisiKaufland Nagradna igra: Ocijeni kupnju, osvoji 50 kuna

Kaufland Nagradna igra: Ocijeni kupnju, osvoji 50 kuna

Nagradna igra Kauflanda traje od 31.5.2021. do 20.6.2021. u trgovini Kaufland na adresi Kneza Branimira 119 u Zagrebu

Nagradni fond sastoji se od:
50 poklon kartica s 50 kuna za kupnju u Kauflandu

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Potrebno je po završetku kupnje, uzeti letak koji je moguće dobiti na blagajni, skenirati njegov QR kod, te ispuniti anketu na stranici na koju QR kod vodi. Time se dobiva mogućnost osvajanja nagrade.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi koji ispune anketu na stranici na koju će ih odvesti skenirani QR kod koji se nalazi na letku. Jedna osoba može osvojiti najviše jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika održat će se u sjedištu priređivača 28.6.2021. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje će nadgledati tročlana komisija sastavljena od zaposlenika Kauflanda.

Dobitnik će o dobitku biti obaviješten u roku od 8 dana od izvlačenja putem elektronske pošte. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnik nagradu ne podigne u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Kaufland nagradna igra traje 20.6.2021. u trgovini Kaufland na adresi Kneza Branimira 119 u Zagrebu, a za detaljna pravila i sudjelovanje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE