Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Kaufland potraga za uskrsnim pisanicama traje do 23. travnja 2019

Nagrade su sljedeće:
Točan odgovor može ti donijeti jednu od 8 vrijednih nagrada:
1. nagrada: 1 x poklon-kartica za kupnju u Kauflandu u vrijednosti od 1.000,00 kn
2. nagrada: 2 x poklon-kartica za kupnju u Kauflandu u vrijednosti od 500,00 kn
3. nagrada: 5 x poklon-kartica za kupnju u Kauflandu u vrijednosti od 200,00 kn
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 2.500,00 kuna.

Kako do nagrada?
Na internetskoj stranici Kauflanda bit će objavljena nagradna igra „Potraga za uskrsnim pisanicama“ s fotografijom od 360°. Na fotografiji se, u prostoru poslovnice Kauflanda, nalaze skrivena obojana uskrsna jaja. Kako bi sudjelovao u nagradnoj igri korisnik mora izbrojati jaja s fotografije te označiti jedan od tri ponuđena odgovora s navedenim brojem jaja. U slučaju odabira točnog odgovora korisnik ulazi u izbor za osvajanje jedne od četiri nagrade.

Jedan sudionik smije u nagradnoj igri sudjelovati samo jednom dnevno. Sudionik koji u nagradnoj igri sudjeluje dnevno više od jednom isključen je iz izvlačenja. Svaki sudionik ima pravo sudjelovati najviše 7 puta (jednom dnevno). Svaki sudionik mora ostaviti svoje osobne podatke ime, prezime, adresu stanovanja i e-mail.

Izvlačenje dobitnika obavit će se će se 24. travnja 2019., a dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira između svih zaprimljenih prijava. Ime, prezime i mjesto stanovanja dobitnika bit će objavljeni na internetskoj stranici www.kaufland.hr prvi sljedeći radni dan nakon izvlačenja .

Za igranje i detalje kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi