NaslovnicaIzdvojenoKaufland nagradna igra: Visa karticom plati, stvarno se isplati!

Kaufland nagradna igra: Visa karticom plati, stvarno se isplati!

Trajanje:

Nova VISA nagradna igra se nalazi na linku: www.nagradnaigra.com.hr/tag/visa/

Kaufland nagradna igra uz VISA kartice se provodi od 13.03.2024. do 09.04.2024. na svim maloprodajnim mjestima trgovačkog lanca Kaufland na području Republike Hrvatske. Nagradna igra provodi se u jednom krugu.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x PREMIUM VISA GOLD kartica u vrijednosti 10.000 EUR
 • Ostale nagrade:
  • 10 x Kaufland poklon kartica u vrijednosti 500 EUR

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. Za vrijeme trajanja nagradne igre ostvariti jednokratnu kupnju ili kupnju obročnom otplatom na rate u minimalnom iznosu od 25 eura u bilo kojoj Kaufland trgovini na području RH pri čemu je plaćanje bezgotovinsko, korištenjem bilo koje Visa charge, kreditne ili debitne kartice.
 2. Kupnju prijaviti za sudjelovanje unosom osobnih podataka (broj računa, ime i prezime, broj telefona i e-mail adresa) u kontakt formu na stranici kaufland.hr/karticom-plati-stvarno-se-isplati

Napomena

 • Svaki sudionik koji ispunjava uvjete sudjelovanja može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Jedan račun može samo jednom biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri.
 • Ako za plaćanje koristite pametni telefon ili pametni sat, u izvlačenju ćete sudjelovati 2 puta.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika bit će 15. travnja 2024. godine te će se provesti putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira koje će nadgledati tročlana komisija. U izvlačenju svih nagrada sudjelovat će sve transakcije/brojevi računa u razdoblju od 13.03.2024. u 00:00 sati do 9.4.2024. do 23:59 sati. Svaki sudionik može biti dobitnik samo jedne nagrade iz nagradnog fonda.

Objava dobitnika

Popis dobitnika (ime i prezime, grad) bit će objavljen u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.kaufland.hr.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje osobnog dokumenta. Dobitnik/ca Premium Visa Gold karticu po vlastitom izboru mogu u roku preuzeti u prostorijama Priređivača na adresi Donje Svetice 14, Zagreb ili će im se kartica dostaviti poštom. Dobitnici Kaufland poklon karticu mogu u roku po vlastitom izboru preuzeti u prostorijama Priređivača ili im se kartica u obliku QR koda može dostaviti na e-mail adresu.
Ako dobitnik nagradu ne podigne u roku ili mu se pošiljka ne može dostaviti na naznačenu adresu bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana dodatne obavijesti. U slučaju da dobitnik ne može osobno preuzeti nagradu, osoba koja umjesto dobitnika preuzima nagradu mora imati suglasnost ovjerenu kod javnog bilježnika.

Napomena za dobitnike

 • Nagrada se ne može zamijeniti za novac.
 • Sudionici u nagradnoj igri nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade ili u većim količinama od one predviđene ovim pravilima.
 • Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.kaufland.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x