NaslovnicaBesplatne nagradne igreKaufland nagradna igra za 100 x atraktivnije nagrade!

Kaufland nagradna igra za 100 x atraktivnije nagrade!

Trajanje

Kaufland nagradna igra 100 x atraktivnije nagrade provodi se u jednom krugu od 21. lipnja 2023. do 30. lipnja 2023.

Nagrade

 1. nagrada: 2 x Audrey Mini retro hladnjak
 2. nagrada: 2 x Amsta plinski roštilj, vrtni 12,8 Kw
 3. nagrada: 2 x Kaufland poklon-kartica (150 EUR)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje ispune uvjete za sudjelovanje.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradanoj igri, potrebno je:

 1. Na društvenoj mreži na kojoj sudjelujujete u nagradnoj igri (Instagramu i/ili Facebooku) zapratiti Kaufland Hrvatska Facebook profil ili Kaufland Instagram stranicu
 2. Ispod objave na Facebooku ili Instagramu koja komunicira nagradnu igru komentirati koju nagradu bi od ponuđenih htjeli osvojiti i označiti osobu kojoj bi se ta nagrada svidjela.

Napomena

 • Svaki sudionik koji ispunjava uvjete sudjelovanja može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim komentarima ali može osvojiti samo jednu nagradu.
 • U završni odabir za nagradu ulaze svi sudionici koji su tijekom trajanja nagradne igre objavili najmanje 1 komentar pridržavajući se pravila nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se u sjedištu Priređivača (Donje Svetice 14, 10000 Zagreb) 11. srpnja 2023.g. U izvlačenju za nagrade sudjelovat će svi komentari ispod objave nagradne igre od 21.06.2023. u 09:00 sati do 30.06.2023. do 23:59 sati.

Dobitnici će biti izvučeni putem Export Comment i random.org aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje će nadgledati tročlana komisija koja se sastoji od zaposlenika Kauflanda.

Objava dobitnika

Popis dobitnika (ime i prezime, grad) bit će objavljen u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.kaufland.hr.

Preuzimanje nagrada

Priređivač će obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika porukom na društvenoj mreži na kojoj se odvija nagradna igra s pozivom da dostave svoje podatke (osobni podaci: ime, prezime, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt – telefon) radi preuzimanja nagrade.

Napomena dobitnicima

 • Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.
 • Ako dobitnik nagradu ne podigne u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.
 • Osvojene nagrade ne mogu se zamijeniti za novac niti za druge proizvode.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje u Kauflandovoj nagradnoj igri otvorite objavu na

 • Facebooku ili Instagramu
 • Za detaljna pravila kliknite OVDJE

  Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

  Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

  0
  Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x