Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Kaufland nagradna igra traje od 20. rujna 2018. do 3. listopada 2018. na internetskoj stranici trgovačkog lanca Kaufland (www.kaufland.hr).

Nagradni fond sastoji se od:
1 x četverodnevno putovanje u Berlin za 2 osobe (u razdoblju od 8.11. do 11.11.2018.), vrijednost nagrade 18.000,00 kn, koja uključuje: hotelski smještaj za tri noćenja, dvije povratne zrakoplovne karte s naknadama, povratni transfer zračna luka-hotel-zračna luka, putno zdravstveno osiguranje za dvije osobe

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje u razdoblju od 20.9. do 26.9.2018. na bilo kojem maloprodajnom mjestu trgovačkog lanca Kaufland izvrše kupnju najmanje jednog proizvoda iz akcijske ponude „Tjedan Njemačke“, koja se objavljuje u našem promidžbenom katalogu (izdanje od 20.9 do 26.9.2018.)

Broj računa potrebno je prijaviti popunjavanjem online obrasca na internetskoj stranici www.kaufland.hr (potrebno je upisati broj računa, vrijeme računa, ime i prezime, adresu i e-mail adresu). U razdoblju od  20. rujna do 3. listopada 2018. sudionici mogu sudjelovati od 0.00 do 24.00 sata popunjavanjem prijavnog obrasca i prihvaćanjem uvjeta sudjelovanja.
Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrade održat će se 4. listopada 2018. godine. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 15 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Za detaljna pravila i prijavu nakon kupnje kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi