NaslovnicaBesplatne nagradne igreKaufland nagradni natječaj: Jedi i štedi!

Kaufland nagradni natječaj: Jedi i štedi!

Trajanje:

Kaufland nagradni natječaj se odvija na području Republike Hrvatske u razdoblju od 19.02.2024. do 25.02.2024. u 20 sati.

Nagrade:

  • 1 x 1 Switch On Mikrovalna pećnica u iznosu od 89.99 € na Facebooku
  • 1 x 1 Switch On Mikrovalna pećnica u iznosu od 89.99 € na Instagramu

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnom natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem ili reguliranim pravom boravka u Republici Hrvatskoj stariji od 18 godina koji posjeduju Facebook i/ili Instagram profil.

Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici Kaufland Hrvatska k.d., društva Cvoke d.o.o. ili osobe kojima je supružnik, partner ili srodnik do četvrtog stupnja zaposlenik Kaufland Hrvatska k.d.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

  1. Za vrijeme trajanja nagradnog natječaja na Instagram ili Facebook profilu Kaufland Hrvatska u komentare ispod objave nagradnog natječaja napisati koji je najpovoljniji recept/obrok koji njihova obitelj obožava i označiti osobu koja mora doći na idući ručak.

Napomena

  • Nagrada se ne može prenositi na treće osobe.Osvojena nagrada ne može se zamijeniti za novac niti za druge proizvode.
  • Iznimno, ako je nagrada djelomično neraspoloživa uslijed nastupa više sile ili okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti i na koje se nije moglo utjecati, Priređivač može, prema svojoj diskrecijskoj prosudbi, ponuditi zamjensku nagradu iste vrijednosti.
  • Sudjelovanjem u ovoj nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihova imena, adrese i fotografije mogu od strane Priređivača objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Izvlačenje dobitnika

Odluku o dobitnicima nagrada donijet će stručni žiri u prostorijama priređivača najkasnije do 1. ožujka 2024. godine. Stručni žiri čini ukupno 3 predstavnika priređivača iz područja marketinga te partnerske marketinške agencije.

Bit će izabran jedan dobitnik s Instagrama i jedan s Facebooka na temelju kreativnosti komentara bodovanjem od 1 do 5. U slučaju da sudionici imaju isti broj bodova, presudan kriterij bit će ukupan dojam prijave koji će se bodovati zasebno. Vodit će se zapisnik.

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena na web stranici priređivača: https://www.kaufland.hr/akcije-novosti/igraj-zabavi-se.html i web stranici društvene mreže Facebook i Instagram ispod objave natječaja najkasnije do 1. ožujka 2024. godine. Priređivač će obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika telefonskim putem, e-mailom, poštom ili porukom na društvenoj mreži na kojoj se odvija nagradni natječaj s pozivom da dostave svoje podatke (osobni podaci: ime, prezime, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt – telefon i e-mail adresa) radi preuzimanja nagrade.

Preuzimanje nagrada

Nagrade dobitnicima šalje Kaufland Hrvatska poštom nakon što dobitnici potvrde svoje podatke i poštansku adresu za slanje nagrade. U slučaju da Priređivač ne uspije ostvariti kontakt s dobitnicima u roku od 14 dana od objave dobitnika, odnosno ako isti ne dostave tražene podatke radi preuzimanja nagrade, dobitnici gube pravo na nagradu.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite Facebook ili Kaufland Hrvatska (@kauflandhrvatska)

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x