Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Kaufland nagradni natječaj odvija se na području Republike Hrvatske u razdoblju od 17. do 28. listopada 2019. u 11 sati.

Nagradni fond uključuje:
1 x De’Longhi Magnifica ESAM 3200.S aparat za mljevenu ili kavu u zrnu (mogućnost pripreme 2 kave odjednom, zapremnina spremnika u zrnu 14 šalica/72 h, uklonjivi spremnik za vodu zapremnine 1,8 l, sustav pjene za cappuccino, pritisak pumpe 15 bara, snaga cca. 1450 W) u vrijednosti od 1.999 kuna
1 x poklon-kartica u vrijednosti 500 kuna
1 x poklon-kartica u vrijednosti 200 kuna

U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj stariji od 18 godina koji posjeduju Instagram ili Facebook profil.

U natječaju sudjeluju korisnici koji na društvenoj mreži Instagram ili Facebook objave autorsku fotografiju na bilo koji način povezanu sa zadanom temom – pekarski proizvod i kava.

Na Instagramu navedenu fotografiju korisnici trebaju označiti hashtagom #kauflandhr pod uvjetima korištenja koje definira Instagram i na koje je svaki korisnik pristao prilikom otvaranja Instagram profila.

Na Facebook navedenu fotografiju korisnici trebaju staviti unutar komentara, a ispod objave vezane za nagradni natječaj, pod uvjetima korištenja koje definira Facebook i na koje je svaki korisnik pristao prilikom otvaranja Facebook profila.

Korisnici tijekom trajanja natječaja mogu objaviti neograničen broj svojih fotografija označenih sa #kauflandhr isto kao i neograničen broj komentara na Facebook profilu (KauflandHrvatska) ispod objave vezane za nagradni natječaj. Datum objave fotografija ne smije biti stariji od datuma početka natječaja, dakle 17. listopada 2019. Sve fotografije objavljene prije navedenog datuma neće se razmatrati.

Sudionici natječaja objavom fotografije potvrđuju da ona predstavlja njihovo autorsko djelo te da nije preuzeta s internetskih stranica, društvenih mreža ili drugih izvora.

Odluku o dobitnicima donijet će stručni žiri kojeg čine ukupno 3 predstavnika Priređivača iz područja marketinga i partnerske marketinške agencije.

Ime dobitnika bit će objavljeno najkasnije 31. listopada 2019. na web stranici Kauflanda.

Dobitnik će obavijest o nagradi dobiti putem obavijesti na web stranici Priređivača s pozivom da dostavi svoje podatke (osobni podaci: ime, prezime, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt – telefon) u roku od 48 sati od objave dobitnika. Dostavljeni osobni podaci će se koristiti i obrađivati isključivo u svrhu sudjelovanja u ovom natječaju. U slučaju da Priređivač ne uspije ostvariti kontakt s dobitnikom u roku od 10 dana od objave dobitnika, dobitnik gubi pravo na nagradu. Nagrada nije prenosiva na treću osobu.

Za sudjelovanje i detaljna pravila klikni OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi