Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreRasplamsaj umami: Igraj s Kikkomanom i osvoji besplatno roštilj!

Rasplamsaj umami: Igraj s Kikkomanom i osvoji besplatno roštilj!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Kikkomanom nagradna igra traje od 01.05.2024. do 13.6.2024. godine (zaključno u ponoć).

Nagrade:

  1. nagrada: 1 x Napoleon roštilj- 436,25 € (436,25€ )
  2. nagrada: 4 x pribora za roštilj u sklopivoj kutiji – 201,25 € (805,00 €)
  3. nagrada: 4 x seta pribora za jelo od drva – 258,75 € (1.035,00 €)
  4. nagrada: 4 x drvene stolne kutije za umake, salvete, pribor za jelo – 226,25 € (905,00 €)
  5. nagrada: 4 x pregače za roštilj – 118,75 € (475,00 €)
  6. nagrada: 4 x komplet Kikkomanom proizvoda

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Sudjelovati može svaki potrošač (fizička osoba).

Kako sudjelovati?

Za vrijeme trajanja nagradne igre prijaviti se za sudjelovanje putem www.shop.nikas.hr/kikkoman-bbq/ gdje je potrebno unijeti osobne podatke i točno odgovoriti na nagradno pitanje: “Od čega se točno sastoji Kikkoman soja umak?“. Potrebno je izabrati između 3 ponuđena odgovora.

Oglasi

Napomena

  • Moguće je poslati neograničen broj prijava, ali s različitim adresama elektroničke pošte.
  • U slučaju da adresa elektroničke pošte bude ponovno poslana od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
  • Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, izvući će se novi dobitnik.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se u prostorijama organizatora u Jušićima, 18.06.2024. kada će se izvući ukupno 21 dobitnik.

Dobitnici će biti izvučeni iz centralne baze podataka putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Dobitnici nagrada će se izvlačiti po redoslijedu od nagrada najveće vrijednosti prema nagradama manje vrijednosti. Izvlačenja će nadzirati tročlana komisija, te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Oglasi

Objava dobitnika

Imena dobitnika bit će objavljena najkasnije 8 dana nakon svakog izvlačenja na web stranici www.shop.nikas.hr/kikkoman-bbq/. Dobitnici nagrada biti će obaviješteni o dobivenoj nagradi putem elektroničke pošte u roku 8 dana od izvlačenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrade koji su ispunili uvjete iz ovih Pravila imaju pravo preuzeti nagrade u roku 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku uz predočenje osobne iskaznice ili druge identifikacijske isprave. S dobitnicima nagrade sklopit će se po potrebi poseban ugovor ili izjava o preuzimanju nagrade.

Ukoliko je dobitnik nagrade maloljetna osoba, Organizator će nagradu uručiti osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna skrbiti o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju rodbinski odnosno skrbnički odnos te nakon što prihvati ova pravila.

Oglasi

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.shop.nikas.hr/kikkoman-bbq

Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x