NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaKinder nagradna igra 2020: Kupi Kinder i osvoji jednu od 1680 nagrada

Kinder nagradna igra 2020: Kupi Kinder i osvoji jednu od 1680 nagrada

Kinder nagradna igra traje od 01. listopada 2020. do 30. listopada 2020.

Svaki dan mođete osvojiti jednu od sljedećih 56 dnevnih nagrada:
1 x Kinder društvena igra za cijelu obitelj za minimalno potrošenih 50 kuna na Kinder proizvode
15 x velika Kinderino plišana igračka za minimalno potrošenih 35 kuna na Kinder proizvode
40 x mala Kinderino plišana igračka za minimalno potrošenih 15 kuna na Kinder proizvode
Ukupno se dijeli 1680 Kinder nagrada: 1200 malih Kinderino plišanih igračaka, 450 velikih Kinderino plišanih igračaka i 30 Kinder društvenih igara za cijelu obitelj

U slučaju da broj sudionika u jednom danu bude manji od broja dnevnih Kinder nagrada, dnevne nagrade toga dana pribrojit će se dnevnim nagradama sljedećeg dana.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Za sudjelovanje u Kinder nagradnoj igri potrebno je u razdoblju od 01. listopada 2020. do 30. listopada 2020. godine kupiti neke od odabranih Kinder proizvoda: Kinder Bueno 43g , Kinder Bueno White 39g , Kinder Bueno Dark 43g , Kinder Country 23,5g , Kinder Chocolate 150g , Kinder Surprise 20g , Kinder Joy 20g , Kinder Schoko-Bons 125g u minimalnom iznosu od 15, 35 ili 50 kuna u bilo kojoj prodavaonici u Republici Hrvatskoj te se prijaviti za sudjelovanje putem web stranice www.kinder.com/hr u periodu trajanja nagradne igre.

Cjelokupan potrošen iznos za Kinder proizvode u nekom od prethodno navedenih iznosa mora se nalaziti na jednom računu koji će sudionik priložiti prijavnom obrascu na web stranici.

Svaki sudionik se za nagradnu igru, s različitim brojem računa, može prijaviti neograničen broj puta, po principu jedan račun-jedna prijava, ali sudionik istu nagradu za određeni iznos potrošen na Kinder proizvode iz ovih pravila nagradne igre može osvojiti samo jednom.

Dobitnici nagradne igre bit će određeni izvlačenjem svaki sljedeći dan za prethodni dan u kojem je sudionik izvršio prijavu sukladno pravilima nagradne igre, i to slučajnim odabirom uz prisustvo tročlane komisije koja nadgleda ispravnost izvlačenja, počevši od 02.10.2020. do 31.10.2020.

Imena dobitnika objavljivat će se na dnevnoj bazi na službenoj stranici nagradne igre www.kinder.com/hr na stranici “Dobitnici” i to svaki do 12:00 sati za prethodni dan. Imena dobitnika će biti objavljena 30 dana.

Organizator će dobitnike kontaktirati putem e-mail adrese koju je dobitnik naznačio u prijavnom obrascu prilikom prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri, i to radi pružanja svih informacija vezanih za slanje nagrade, najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja Dobitnika.

Nagrada će dobitnicima biti poslana kurirskom službom preporučeno na adresu koju je dobitnik naznačio u prijavnom obrascu za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri, i to u roku od 30 dana od dana kada je dobitniku poslana obavijest o nagradi putem e-maila o slanju nagrade dobitniku.

Za detaljna pravila nagradne igre i prijavu nakon kupovine kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE