Oglasi

Kit Kat Pauza za Kino

Oglasi
Oglasi

kit-kat-pauza-za-kino-nagradna-igra-2012Nagradni natječaj traje osam tjedana, od 6. veljače do 31. ožujka 2012. godine i sastoji se od 40 kola, a svaki tjedan od njih pet. Svako kolo počinje objavom novih pitanja, a završava u 08:30 sati sljedećeg dana.

Sudionici Nagradnog natječaja nagrađuju se se ulaznicama za kino projekcije u svim Cinestar Multiplexima u Hrvatskoj (osim IMAX-a u Zagrebu i Gold Classa), a to su Zagreb Branimir Centar, Zagreb Avenue Mall, Zagreb Arena, Osijek, Rijeka, Split, Šibenik, Varaždin i Zadar, te NESTLÉ slatkim paketima.

Ukupan fond nagrada sastoji se od:
20 slatkih NESTLÉ paketa i 400 kino ulaznica.

Oglasi

Imena filmova za koje sudionici mogu osvojiti ulaznice objavljivat će se na Facebook fan stranici  Kit Kat Pauza za Internet  početkom svakog novog kola.

Oglasi

Prvih sedam tjedana Nagradnog natječaja u svakom kolu  četiri dobitnika osvajaju ukupno 10 ulaznica  i to sljedećim redom:

1. mjesto – 1×4 ulaznice
2. mjesto – 1×2 ulaznice
3. mjesto – 1×2 ulaznice
4. mjesto – 1×2 ulaznice

U posljednjem tjednu Nagradnog natječaja u svakom kolu  četiri dobitnika osvajaju ukupno 10 ulaznica i četiri NESTLÉ slatka paketa  i to sljedećim redom:

1. mjesto – 1×4 ulaznice i NESTLÉ slatki paket
2. mjesto – 1×2 ulaznice i NESTLÉ slatki paket
3. mjesto – 1×2 ulaznice i NESTLÉ slatki paket
4. mjesto – 1×2 ulaznice i NESTLÉ slatki paket

Oglasi

Sudionici trebaju odgovoriti na tri postavljena pitanja, ispuniti upitnik s osobnim podacima te odabrati Cinestar kino u kojem žele pogledati film.

Prvo i drugo pitanje (ono o filmu i Kit Katu) izmjenjuju se u svakom kolu. Treće pitanje izmjenjuje se svaki tjedan i na njega sudionici daju odgovor koji ne smije biti duži od 300 znakova (uključujući i razmake). Odgovori duži od 300 znakova smatrat će se neregularnima.

Sudionici moraju točno i potpuno ispuniti upitnik s osobnim podacima, a to su: ime i prezime, adresa stanovanja, mjesto stanovanja i poštanski broj, kontakt broj i e-mail adresa te odabrati kino u kojem žele pogledati film.

Nagrade osvajaju oni sudionici koji točno odgovore na prva dva pitanja, napišu najkreativniji i najoriginalniji odgovor na treće pitanje, točno i potpuno ispune upitnik s osobnim podacima te odaberu željeno kino.

Svaki sudionik nagradu može osvojiti jednom. Nakon što sudionici osvoje nagrade, njihova imena objavljuju se na naslovnici te im se na e-mail naveden pri ispunjavanju upitnika s osobnim podacima šalje kupon koji se koristi pri preuzimanju ulaznica. Dobitnici ne mogu prenositi kupon na treće osobe te isti mogu iskoristiti jednom.

Za sudjelovanje posjetite Facebook stranicu.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi