Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Kitro nagradna igra započinje 01. ožujka 2020. godine i traje do 31. svibnja 2020. godine.

Nagradni fond čini sljedeće nagrade:
Glavna nagrada:
AUTOMOBIL PEUGEOT NOVI 208, model ACTIVE 1.2. Puretech 75 S&S
BVM5, snage 55 kw, u vrijednosti 85.000,00 kn
Utješne nagrade:
5 poklon bona za potrošnju u prodavaonicama TP VARAŽDIN d.o.o. u vrijednosti od 1.000 kn svaki
10 poklon bona za potrošnju u prodavaonicama TP VARAŽDIN d.o.o. u vrijednosti od 500 kn svaki
Ukupna vrijednost nagradnog fonda ove nagradne igre iznosi 95.000 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe sa prebivalištem u Hrvatskoj.

Sudionici sudjeluju u nagradnoj igri tako da u maloprodajnim objektima poduzeća TP Varaždin d.o.o. ostvare kupnju u iznosu od najmanje 100 kn, te pritom kupe jedan od proizvoda distributera partnera, unutar roka trajanja nagradne igre.
Popis proizvoda čija je kupnja uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri, biti će objavljen prije početka nagradne igre, i to na promo-plakatima i materijalima, na internet stranici www.kitro.hr, i vidljivo istaknut na svakom prodajnom mjestu od početka do kraja trajanja nagradne igre.

Za svaku kupnju koja je ispunila prethodna 2 uvjeta (račun od minimalno 100 kn i kupnja određenog proizvoda) kupac stječe pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri na način da napiše svoje podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) na dodatni slip (na kojem se nalazi broj računa) koji izlazi nakon računa na blagajni. Tako ispunjen slip potrebno je ubaciti u obilježenu kutiju za nagradne kupone koja se nalazi u prostoru prodajnog mjesta.

Izvlačenje nagrada održati će se 10.6.2020. godine u prostorijama TP VARAŽDIN d.o.o. na adresi Pavleka Miškine 53, Varaždin, u 10:00 sati. Nagrade se izvlače iz svih pristiglih ispisanih kopija računa i kupona za nagradnu igru u razdoblju od 01. ožujka 2020. do 31. svibnja 2020. Dobitnici će biti izvučeni metodom slučajnog, nasumičnog odabira iz svih pristiglih ispisanih računa i kupona s pripadajućim kopijama računa za nagradnu igru. Dobitnike će priređivač obavijestiti telefonskim putem u roku od 8 dana od dana izvlačenja kako bi se dogovorili detalji oko preuzimanja nagrade. Ukoliko priređivač ne uspije dobitnike kontaktirati telefonski, dobitnika će se obavijestiti poštom, pismenom obaviješću.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi