NaslovnicaKategorije nagradnih igaraBanke i osiguranjaKOMPARE nagradna igra: Usporedi, ugovori i osvoji auto!

KOMPARE nagradna igra: Usporedi, ugovori i osvoji auto!

Trajanje:

Kompare nagradna igra se provodi od 19.02.2024. do 10.12.2024. na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

  • 1 x automobil Opel Mokka Edition MT-6 100KS vrijednosti 22.590,00 € i uplaćena polica obaveznog i kasko osiguranja za tri godine * vrijednosti do 2.400,00 €

Priređivač:

KOMPARE ONLINE d.o.o., Petra Jurčića 4b, Rijeka, OIB 20274969543 i CUSTODIA d.o.o., Franje Čandeka 32, Rijeka, OIB 02894831317

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

  1. Putem internetskog portala kompare.hr ugovoriti jednu ili više usluga u ponudi (osiguranje od odgovornosti za upotrebnu motornih vozila (obavezno auto osiguranje), osiguranje cestovnih vozila (kasko osiguranje), telekom usluge (fiksne i/ili mobilne), zdravstveno osiguranje, osiguranje imovine (bilo koja nekretnina) i putno zdravstveno osiguranje)
  2. Prijava se povezuje s vašim osobnim podacima (ime i prezime, adresa, kontakt broj mobitela//telefona i/ili email adresa). Sve dospjele rate, premijer ili računi za ugovorenu uslugu moraju biti podmirene u trenutku izvlačenja dobitnika.

Napomena

  • Svaki sklopljeni ugovor sudioniku donosi jedan ulazak u izvlačenje.
  • Priređivač se obvezuje uplatiti 5 % ukupne vrijednosti nagradnog fonda u korist Crvenog križa Republike Hrvatske.
  • Uvjet za ostvarivanje uplaćene police obaveznog i kasko osiguranja je da automobil ostane u vlasništvu dobitnika kroz sve tri godine za koje se ostvaruje nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika bit će održano u prostorijama tvrtke KOMPARE ONLINE d.o.o. na adresi
Petra Jurčića 4b, Rijeka korištenjem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje će nadzirati tročlana komisija i javni bilježnik te će se voditi zapisnik.

Objava dobitnika

Ime dobitnika bit će objavljeno u roku od 8 dana od izvlačenja na internetskoj stranici
www.kompare.hr.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik će o dobitku biti obaviješten u roku od 8 dana od izvlačenja pismeno i telefonski. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ako dobitnik nagradu ne preuzme u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći preuzeti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ne može osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba.

Napomena

  • Nagrada se ne može zamijeniti za novac.
  • Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.
  • U slučaju da se nečija prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.kompare.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x