Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Konzum nagradna igra se provodi od 13. lipnja 2019. do 30. lipnja 2019. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
1 x Putovanje za 2 osobe u Južnu Koreju s uključenim avio kartama, smještajem za 6 dana, ulaznicama za jednu vaterpolo utakmicu i džeparcem na potrošačkoj kartici. Vrijednost nagrade je 60.000 kuna.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu Konzuma ili na Konzum klik internet stranici naprave kupnju bilo kojeg proizvoda robnih marki ZAZ, Olea Sun ili Gelatissimo. Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
1. Slanjem SMS poruke sadržaja: KONZUM, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS-a je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
2. Ispunjavanjem internet obrasca na www.konzum.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela ili telefona)

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenog, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika održat će se 2.7.2019. u sjedištu Priređivača uz pomoć računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija i javni bilježnik. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od pojedinog izvlačenja na internet stranici www.konzum.hr. Detaljna pravila Konzum nagradne igre i prijavu nakon kupnje klikni OVDJEZa više od 35 aktivnih nagradnih igara posjetite stranicu: "Sve nagradne igre na jednom mjestu"

Najnovije nagradne igre

Oglasi