NaslovnicaIzdvojenoKonzum nagradna igra: Osvoji automobil Tesla model Y

Konzum nagradna igra: Osvoji automobil Tesla model Y

Trajanje:

Konzum nagradna igra za automobil Tesla model Y provodi od 28. travnja 2022. od 00:00 h do 1. lipnja 2022. do 23:59 h na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

 • 1 x automobil Tesla model Y vrijednosti 499.990 kuna
 • 425 x 1.000 kuna na Konzum poklon kartici

Pravo sudjelovanja

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici KONZUM plus d.o.o. i zaposlenici tvrtke New Level d.o.o.

Opis

Nova velika nagradna igra Konzuma organizira se povodom 65 godina Konzuma i iz tog razloga je minimalni iznos računa 65 kn.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre:

 1. Na bilo kojem prodajnom mjestu Konzuma ili u Konzum internet trgovini izvrše kupnju u vrijednosti od 65,00 kuna i više.
 2. Broj računa prijave na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruke sadržaja:
   KONZUM, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221 Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
   ili
  • Putem web obrasca na www.konzum.hr potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu, mjesto i poštanski broj, kontakt broj mobitela ili telefona)

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Napomena:

 • Svaki račun je dovoljno prijaviti samo jednom, a sustav će automatski dodijeliti pripadajući broj ulaza
 • Nije moguće prijaviti račun s proizvodom, a da je iznos računa niži od 65 kuna.
 • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te ga na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom, a u obzir se uzima isključivo prva pristigla prijava.

VAŽNO!

 • Svakih dodatno potrošenih 65 kuna na vašem računu donose vam dodatne ulaze za izvlačenje. Na primjer, prijavljeni račun u iznosu od minimalno 130 kuna automatski vrijedi kao dvije prijave pa je dovoljno da vi taj račun prijavite samo jednom. Kupnja u iznosu od minimalno 195 kuna vrijedi kao tri prijave i tako za svakih 65 kuna.
 • Kupnjom odabranih proizvoda osiguravate dodatne ulaze za izvlačenja i povećavate šanse za osvajanje nagrade
 • Proizvodi su posebno označeni oznakom 65 godina, a mijenjaju se svaki tjedan do kraja nagradne igre.

U tjednu od 5.5. do 11.5. odabrani proizvodi su na slici:

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 3.6.2022. Izvlačenje će se održati u prostorijama priređivača uz pomoć računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija i javni bilježnik te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Objava imena dobitnika

Imena svih dobitnik bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.konzum.hr.

Obavijesti i preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni telefonski ili SMS porukom u roku od 8 dana od izvlačenja pri čemu će biti obaviješteni i o načinu preuzimanja nagrade.

Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku od 30 dana, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od dodatnih 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik niti u naknadnom roku ne podigne nagradu gubi pravo na istu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Dobitnik je dužan svoj identitet dokazati identifikacijskom ispravom ili punomoći. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Osoba koju dobitnik ovlasti za preuzimanje nagrade mora imati pisano ovlaštenje dobitnika za preuzimanje nagrade te navedeno ovlaštenje mora predočiti Priređivaču pri preuzimanje nagrade.

Pravila i prijava za Konzum nagradnu igru i Teslu

Za detaljna pravila i prijavu posjetite www.konzum.hr/65-godina

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE