Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraTrgovineKonzum te vodi na utakmicu Dinamo-Ajax!

Konzum te vodi na utakmicu Dinamo-Ajax!

Oglasi

nagradna igra karte utakmica dinamo ajax 18.10.2011Karte za utakmicu Dinamo – Ajax

Nagradna igra se organizira i provodi u svim Konzum prodavaonicama, u kojima će se za vrijeme trajanja nagradne igre nalaziti promotivni materijali s informacijama o načinu sudjelovanja.

Fond nagrada sastoji se od:
100 × 2 ulaznice za utakmicu Dinamo – Ajax

Oglasi
Oglasi

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOJ IGRI
Svaki broj računa u sebi sadrži jedan elektronski kupon. Za kupnju u bilo kojem iznosu u bilo kojoj prodavaonici Konzuma, kupac prijavljuje broj računa sa osobnim podacima pozivom na govorni automat na broj telefona: 065 800 500 (cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 1,50 kn/min sa PDV-om, a iz mobilne mreže iznosi 2,40 kn/min sa PDV-om) ili šalje SMS za prijavu na broj 60036 (cijena poruke je 2,40kn sa PDV-om). Prijava treba sadržavati slijedeće podatke: broj računa, ime i prezime, adresu, ulicu i grad. Svaki sudionik u nagradnoj igri se na temelju jednog računa može prijaviti samo jednom.

IZVLAČENJE NAGRADA
Dobitnici nagrada biti će izvučeni 17.10.2011. u 12 sati, u prodavaonici Super Konzum, Dankovečka 95, 10000 Zagreb. U nagradno izvlačenje ulaze sve pravilno popunjene prijave prikupljene putem govornog automata i SMS opcije do 16.10.2011 u 23:59h.

KAKO PREUZETI NAGRADU
Dobitnici nagrada bit će obaviješteni telefonski i pisanim putem o dobivenoj nagradi te mjestu, vremenu i načinu podizanja nagrade. Nagrada osvojena na izvlačenju može se preuzeti u dogovoru sa marketingom Konzuma, najkasnije do 18.10.2011. uz predočenje osobne iskaznice. Ukoliko dobitnik ne preuzme nagradu u navedenom roku, gubi sva prava vezana uz osvojenu nagradu.
Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze organizatora nagradne igre prema dobitniku. Ako je dobitnik nagrade maloljetnik, nagrada se prenosi na roditelje ili skrbnike.

Imena dobitnika nagrada, nakon izvlačenja, bit će objavljena 17.10.2011 na službenim stranicama tvrtke: www.konzum.hrOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi