NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojKotany nagradna igra: 25 godina suradnje

Kotany nagradna igra: 25 godina suradnje

Trajanje:

Nagradna igra se provodi od 15.03.2023. do 15.04.2023.

Nagrade:

  • 5 x Konzum poklon kartica vrijednosti 1000,00 € / 7.534,50 kn
  • 20 x Konzum poklon kartica vrijednosti 500,00 € / 3.767,25 kn
  • 25 x Kotanyi poklon paket vrijednosti 9,52 € / 71,71 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke s osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i zaposlenici tvrtke New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

  1. Napravite kupnju bilo koja tri Kotanyi proizvoda na istom računu na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske
  2. Broj računa potrebno prijavite na jedan od načina:
    • Slanjem SMS poruke sadržaja: KOTANYI, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, mjesto i poštanski broj) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 0,32 € ili 2,40 kn, PDV uključen.
    • Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.kotanyi.com/hr/ (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto te broj mobitela ili telefona)

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 17.04. 2023. u prostorijama priređivača s početkom u 11:00. U izvlačenje ulaze sve primljene od 15.03.2023. u 00:00 do 15.04.2023. u 23:59 (uključivo).

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.kotanyi.com

Preuzimanje nagrada

Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku. Dobitnici će o dobitku i načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ne može osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.kotanyi.com/hr/

Za detaljna pravila posjetite Kotanyi web stranicu.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Would love your thoughts, please comment.x