Oglasi
Oglasi
NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojKotanyi nagradna igra: Kotanyi i Konzum nagrađuju!

Kotanyi nagradna igra: Kotanyi i Konzum nagrađuju!

Oglasi

Trajanje:

Kotanyi nagradna igra se provodi od 02.042024. u 00:00 do 30.04.2024. u 23:59 na svim prodajnim mjestima Konzum na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum internet trgovinu.

Nagrade:

 • 1 x VESPA PRIMAVERA 50 E5 vrijednosti 3.799,00 EUR
 • 15 x Kotanyi poklon paket vrijednosti 10,00 EUR

Priređivač:

Kotanyi d.o.o., Savska cesta 116, Zagreb, OIB 54657631085

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke s osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i zaposlenici tvrtke New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. Za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u RH kupiti bilo koja 3 Kotanyi proizvoda na 1 računu
 2. Broj računa prijaviti slanjem SMS poruke na broj 60777 sadržaja: KOTANYI, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kućni broj, mjesto i poštanski broj). Cijena SMS je 0,32EUR, PDV uključen.
  ili
  ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.kotanyi.com/hr/ (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto te broj mobitela ili telefona)
 3. Originalni račun, kao dokaz o kupovini, sačuvati do kraja igre.

Napomena

 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka dulja od navedenih ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 2. 5. 2024. u prostorijama Priređivača s početkom u 11:00. Dobitnici će biti izvučeni uz pomoć računalne aplikacije, slučajnim odabirom. Izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik. Izvlačenju će biti prisutan i javni bilježnik.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internetskoj stranici www.kotanyi.com/hr/.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku i načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Nagradu treba preuzeti u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobitku.
Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ne može osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Napomena

 • Nagrada se ne može zamijeniti za novac.
 • Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku.
 • Priređivač ne odgovara za nepotpune, neispravne ili zakašnjele prijave.

Pravila i prijava

Za prijavu putem web stranice posjetite www.kotanyi.com/hr/

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x