Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

KTC nagradna igra traje od 11.1.2020. do 29.2.2020. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
Ljetovanje u Vili Verici (Baška Voda) – 7 dana najam apartmana za 4 osobe (iskoristivo do 30.06.2020.), vrijednost nagrade 5.500,00 kuna
10 x poklon bon vrijednosti 1.000,00 kuna

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem KTC prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske naprave kupnju u minimalnom iznosu od 300 kuna. Za sudjelovanje je potrebno broj računa prijaviti slanjem SMS-a sadreaja: KTC, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS-a je 2,40 kn, PDV uključen.
Ako je prijavljeni broj računa napravljen subotom, prijava će u izvlačenju sudjelovati dvostruko.
Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik moee sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
Duljina SMS-a ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, e). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS-a.

Izvlačenje dobitnika održat će se 3. ožujka 2020. u prostorijama Priređivača. Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.ktc.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifkacijske isprave i računa. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifkacijske isprave. Za detaljna pravila u PDF-u kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi