Kupite NEUTROGENU i otputujte na vikend odmora i shoppinga

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeKupite NEUTROGENU i otputujte na vikend odmora i shoppinga
Oglasi

neutrogena-2011Nagradna igra se održava u vremenu od 01. lipnja 2011. godine do 30. lipnja 2011. godine (uključujući oba datuma). U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe bilo koji Neutrogena proizvod u bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u vremenu trajanja nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je putem SMS poruke na broj 60147 poslati ključnu riječ „NEUTROGENA“, serijski broj računa kupovine Neutrogena proizvoda i svoje osobne podatke (ime i prezime, adresa i grad, godina rođenja). Cijena SMS poruke poslane na broj 60147 iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

U nagradnoj igri svaki sudionik može sudjelovati s neograničenim brojem računa s time da se jedan broj računa može poslati samo jednom.

Oglasi

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:

1x VIKEND ARANŽMAN – putovanje i boravak u Parizu za dvije osobe

100x POKLON PAKET NEUTROGENA PROIZVODA

Javno izvlačenje nagrada održat će se dana 05.07.2011. godine u 12,00 sati u prostorijama Priređivača U izvlačenju sudjeluju sve SMS poruke zaprimljene u periodu trajanja nagradne igre – od 01.06.2011.g. u 00:00:00 do 30.06.2011.g. do 23:59:59. Brojevi računa pristigli nakon navedenih datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Ista osoba, tj. broj mobitela, tijekom trajanja nagradne igre može osvojiti samo jednu od nagrada.

Pravila nagradne igre možete pročitati na ovoj stranici

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi