NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviLaško nagradna igra u Plodinama: Dva piva spoji i laško hladnjak osvoji

Laško nagradna igra u Plodinama: Dva piva spoji i laško hladnjak osvoji

Laško nagradna igra 2020 od 14.9.2020. do 18.10.2020. na svim prodajnim mjestima Plodine d.d., Rijeka

Nagradni fond sastoji se od:
20 Laško nagrada koje uključuju:
Laško hladnjak
3 kartona laško zlatorog (3x 24x 0,5 limenki, ukupno 72 limenke laško zlatorog)
2 kartona laško ipa (2x 24x 0,5 limenki, ukupno 48 limenki lašo ipa)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina koji se uključe u nagradnu igru u skladu s ovim pravilima. pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju osobe koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradne igre te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u razdoblju trajanja nagradne igre kupiti najmanje dva bilo koja proizvoda iz obitelji Laško piva (laško zlatorog i/ili laško ipa), na jednom računu u bilo kojoj prodavaonici Plodina na području republike hrvatske i prijaviti se na jedan od sljedeća dva načina:
1.
na telefonski broj 60221 poslati sms poruku s ključnom riječi „lasko“, brojem računa, imenom i prezimenom sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. u sljedećem obliku:
lasko, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
ili
2. ispunjavanjem odgovarajućeg obrasca na internetskoj stranici laskonagradnaigra.hr.

Izvlačenje nagrada održat će se 19.10.2020. godine u uredskim prostorijama partnera koji organizira nagradnu igru i to slučajnim odabirom putem softvera (aplikacije) iz baze svih pristiglih prijava. Ispravnost izvlačenja nagrada kontrolira tročlana komisija, koju imenuje priređivač

Imena dobitnika nagrada (ime, prezime i mjesto stanovanja) bit će objavljena u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.laskonagradnaigra.hr. Organizator će obavijestiti dobitnike o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od osam dana od dana izvlačenja putem sms poruke upućene na pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna sms poruka.

Dobitnik treba preuziti nagrade u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka sms poruke priređivača o osvojenoj nagradi. Ukoliko dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 30 dana, u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ponovno pozvati dobitnika putem sms poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne sms poruke. Ako dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti ministarstvu.

Za pravila nagradne igre kliknite OVDJE, a za prijavu nakon kupovine kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE