Laško nagradna igra u Plodinama: Dva piva spoji i laško hladnjak osvoji

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviLaško nagradna igra u Plodinama: Dva piva spoji i laško hladnjak osvoji
Oglasi

Laško nagradna igra 2020 od 14.9.2020. do 18.10.2020. na svim prodajnim mjestima Plodine d.d., Rijeka

Nagradni fond sastoji se od:
20 Laško nagrada koje uključuju:
Laško hladnjak
3 kartona laško zlatorog (3x 24x 0,5 limenki, ukupno 72 limenke laško zlatorog)
2 kartona laško ipa (2x 24x 0,5 limenki, ukupno 48 limenki lašo ipa)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina koji se uključe u nagradnu igru u skladu s ovim pravilima. pravo sudjelovanja u nagradnoj igri nemaju osobe koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradne igre te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Oglasi

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u razdoblju trajanja nagradne igre kupiti najmanje dva bilo koja proizvoda iz obitelji Laško piva (laško zlatorog i/ili laško ipa), na jednom računu u bilo kojoj prodavaonici Plodina na području republike hrvatske i prijaviti se na jedan od sljedeća dva načina:
1.
na telefonski broj 60221 poslati sms poruku s ključnom riječi „lasko“, brojem računa, imenom i prezimenom sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. u sljedećem obliku:
lasko, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
ili
2. ispunjavanjem odgovarajućeg obrasca na internetskoj stranici laskonagradnaigra.hr.

Izvlačenje nagrada održat će se 19.10.2020. godine u uredskim prostorijama partnera koji organizira nagradnu igru i to slučajnim odabirom putem softvera (aplikacije) iz baze svih pristiglih prijava. Ispravnost izvlačenja nagrada kontrolira tročlana komisija, koju imenuje priređivač

Imena dobitnika nagrada (ime, prezime i mjesto stanovanja) bit će objavljena u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.laskonagradnaigra.hr. Organizator će obavijestiti dobitnike o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od osam dana od dana izvlačenja putem sms poruke upućene na pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna sms poruka.

Dobitnik treba preuziti nagrade u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka sms poruke priređivača o osvojenoj nagradi. Ukoliko dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 30 dana, u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ponovno pozvati dobitnika putem sms poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne sms poruke. Ako dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti ministarstvu.

Za pravila nagradne igre kliknite OVDJE, a za prijavu nakon kupovine kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi