Oglasi
NaslovnicaFacebook nagradne igreLEGO duplo nagradna igra

LEGO duplo nagradna igra

Oglasi
Oglasi

lego nagradna igra 2012Nagradni natječaj traje od 04.06.2012. do 01.07.2012.

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU
U periodu trajanja natječaja sudionici sudjeluju u aplikaciji  LEGO DUPLO.   Cilj nagradnog natječaja je da sudionik točno odgovori na sva pitanja. Sudionici koji točno odgovore na sva pitanja dobivaju mogućnost prijave za nagradu.

Fond nagrada sastoji se od:
56 x LEGO DUPLO set

Oglasi

U odabir dobitnika ulaze svi korisnici aplikacije koji su točno odgovorili na sva pitanja i ispunili formu za prijavu. Svakog dana tijekom trajanja natječaja (04.06.-01.07.2012.) odvijat će se dva nagradna kruga, a u svakom krugu dijelit će se jedna nagrada. Prvi nagradni krug trajat će od 9:30-14:30 sati dok će drugi nagradni krug trajati od 14:30-19:30 sati. Tijekom svakog kruga prvi sudionik koji točno odgovore na sva pitanja i ispune formu za prijavu osvojit će nagradu. Sukladno pravilima Facebooka važeći profili su samo oni kojima ime na Facebook profilu odgovara stvarnom imenu i prezimenu igrača (onom s osobne iskaznice).

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni e-mail porukom o dobitku nakon završetka natječaja. Nagrade će biti poslane dobitnicima najkasnije 15 dana od završetka nagradnog natječaja.

Oglasi

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena 29.6.2012. na službenoj Facebook stranici organizatora.

U nagradnom natječaju možete sudjelovati na ovoj straniciOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi