Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Lenovo nagradna igra u Mikronisu traje od 26.8. do 30.9.2019., do kada je potrebno predati i ispravno popunjeni letak/kupon.

Nagradni fond uključuje:
Prva nagrada: električni bicikl Ducati u vrijednosti od 30.999,00 kn (slovima: trideset tisuća, devetstotinadevedesetidevet kuna; PDV uključen)
Druga nagrada: Lenovo Thinkpad USB-C Dock 1 komad pojedinačne vrijednosti 1.999,00 kn (slovima: tisućudevetstotinadevedesetidevet kuna; PDV uključen)
Treća nagrada: Mikronis poklon bon u vrijednosti 500,00 kn 1 komad pojedinačne vrijednosti 500,00 kn (slovima: petstotina kuna; PDV uključen)
Ukupan nagradni fond iznosi 33.498,00 kn (slovima: tridesetitritisućečetiristotinedevedesetiosam kune; PDV uključen).

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Organizatora i svake druge tvrtke koja sudjeluje u razvoju ove nagradne igre.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji model Lenovo poslovnog računala (u nagradnu igru uključeni su svi raspoloživi modeli Lenovo poslovnih modela računala ThinkPad serije; X, T, L, E.)  u prodavaonicama Mikronisa u Republici Hrvatskoj unutar perioda trajanja nagradne igre.
Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je ispravno popuniti kupon (s osobnim podacima, podacima o kupljenom Lenovo poslovnom računalu I podacima o računu) za nagradnu igru “Lenovo poslovno računalo kupi, električni bicikl Ducati pokupi!” u navedenim Mikronis prodajnim centrima ili putem web trgovine www. mikronis.hr te ga ubaciti u nagradne kutije za izvlačenje koje se nalaze u navedenim Mikronis prodajnim centrima ili za one koji kupuju putem web trgovine ispuniti obrazac koji će im doći nakon kupnje Lenovo poslovnog računala na email te će ga ispunjenog vratiti na email: nagradnaigra@mikronis.hr

Izvlačenje nagrada održat će se po završetku nagradne igre i to u četvrtak, 03. listopada 2019. godine. U nagradnom izvlačenju sudjeluju svi ispravno i potpuno popunjeni kuponi ubačeni u nagradne kutije u svih pet Mikronis prodajnih centara I pristigli na email nagradnaigra@mikronis.hr i to u periodu od 26.08.2019. do 30.09.2019. (uključujući oba datuma).
Izvlačenje nagrada će se odvijati manuelnim putem, slučajnim odabirom iz ukupno primljenih ispravno i potpuno popunjenih kupona. Izvlačenje nagrada odvijat će se u sjedištu organizatora poduzeća Mikronis d.o.o., Nova cesta 166, 10000 Zagreb, pod nadzorom tročlane Komisije. Imena svih dobitnika bit će objavljena na web adresi www.mikronis.hr. Sudjelovanjem u nagradnoj igri dobitnik pristaje da se javno objavi njegovo ime i prezime, adresa i fotografija.
Dobitnici svih nagrada bit će nakon nagradnog izvlačenja obaviješteni o dobivenoj nagradi.
Tjedne nagrade bit će poslane na kućnu adresu dobitnika u roku od 15 dana od datuma kad je dobitnik poslao kopiju računa poštom ili e-poštom. Dobitnik/ca glavne nagrade svoju će nagradu moći preuzeti u Mikronisovom prodajnom centru Lenovo exlusive Storeu Vice Vukova 6, uz predočenje računa na kojem je navedena kupnja Lenovo poslovnog računala. Detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu možete pronaći OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi